Οι πιο γλυκές ευχές για τα γενέθλια του Μουτσινά και η υπόσχεση που έδωσε! | Photos

09:51 7/9/2019 - Πηγή: iPop

Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και αυτό το γνωρίζουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, διάσημοι και μη! Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια του Μουτσινά και το μήνυμα του ίδιου!

Ο Νίκος Μουτσινάς χθες 6 Σεπτεμβρίου είχε γενέθλια και έκλεισε τα 42 του χρόνια! Ναι, η ενέργειά του και η τρέλα του παραπέμπει σε 22 και αυτό είναι που μας αρέσει στον Νίκο.

Οι φίλοι του, λοιπόν, έσπευσαν να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» και μέσα από τα social media ενώ φυσικά έκαναν τη μέρα του ξεχωριστή και ο παρουσιαστής κατέληξε

τελικά να σβήσει πάρα πολλές τούρτες και να νιώσει ότι είναι σε εκδρομή!

H Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram στην οποία ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η Μαίρη αναφέρθηκε στη φιλία τους που δεν είναι «αναγκαστική» λόγω δουλειάς, στα γέλια που της χαρίζει, τις ουσιαστικές κουβέντες και την έμπνευση!

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωη… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια», γράφει χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωη… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια ✨✨✨✨✨ Χρόνια Πολλά Νικόλα!

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on Sep 6, 2019 at 3:25am PDT

Και η Κατερίνα Τσάνταλη ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα-έκπληξη που του πήραν και ποζάρουν όλοι χαμογελαστοί. «Τον χαιρόμαστε, τον καμαρώνουμε, τον θαυμάζουμε, τον αγαπάμε πολύ!! Χρόνια χαμογελαστά & καλά & δημιουργικά & λαμπερά & γεμάτα! Γεμάτα αγάπη , υγεία & συνεχή εξέλιξη Νικόλα μας! (& εμείς , μαζί!)», έγραψε στη γλυκιά φωτογραφία.

View this post on Instagram

Τον χαιρόμαστε, τον καμαρώνουμε, τον θαυμάζουμε, τον αγαπάμε πολύ!! Χρόνια χαμογελαστά & καλά & δημιουργικά & λαμπερά & γεμάτα! Γεμάτα αγάπη , υγεία & συνεχή εξέλιξη Νικόλα μας! (& εμείς , μαζί!)

Keywords
Τυχαία Θέματα