Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2019)

09:02 7/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2019):Κριός

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Κριοί.

Η  είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων σας ώστε να μην εκτεθείτε. Ωστόσο,  η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε λάθη ή παραλείψεις στο χώρο της δουλειάς σας με αποτέλεσμα να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Ταύρος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας  Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου ,  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει σε υπερβολές με σκοπό να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας, όλο αυτό θα το κάνετε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.

Δίδυμοι

Αρκετά ανασφαλείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ενώ, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει σε λάθη και υπερβολές στο χώρο της εργασίας με αποτέλεσμα να χαλάσει ανεπανόρθωτα την δημόσια εικόνα σας.

Καρκίνος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο, θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σκύψετε με ιδιαίτερη προσοχή πάνω από τους αγαπημένους σας . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας ωθήσει, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας, να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Λέων

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πρέπει να ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμα της εβδομάδας. Ωστόσο εσείς, εξαιτίας της  όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιου της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία μάλλον θα σας ζημιώσει, και αυτό γιατί στην προσπάθεια τους να σας προσεγγίσουν θα χρησιμοποιήσουν την κολακεία.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την διάθεση σας για χαρά και διασκέδαση. Επίσης, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο  των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε ψεύτικες υποσχέσεις, στην προσπάθεια σας να αποκαταστήσετε προσωρινά τις σχέσεις σας όχι μόνο στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

Ζυγός

Αυτό που βαθιά μέσα σας έχετε ανάγκη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να νιώσετε οικεία και ασφαλείς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την ασφάλεια στους δικούς σας ανθρώπους. Ωστόσο,  εξαιτίας της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα τις παρουσιάσετε στο χώρο της εργασίας σας ώστε να μην γίνουν λάθη και παρανοήσεις από τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας.

Σκορπιός

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ενδιαφέρουσες συζητήσεις στις φιλικές σας παρέες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό από τον ενθουσιασμό σας για τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε, να κλείσετε τα αυτιά σας στην φωνή της διαίσθησης σας, η οποία σας λέει να προσέχετε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Τοξότης

Αισθητή την παρουσία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε έξοδα εντυπωσιασμού. Ενώ, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα είναι η αιτία να αναβληθεί ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού που περιμένατε καιρό. Μην στεναχωριέστε όμως γιατί αυτή η αναβολή θα σας βγει πολύ σύντομα σε καλό.

Αιγόκερως

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας για δράση, με αποτέλεσμα να είστε ανυπόμονοι. Επίσης, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει σε υπερβολές και κινήσεις εντυπωσιασμού στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους φίλους σας είναι πιθανό να αναλωθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία ουσία.

Υδροχόος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να σας κάνει εύκολα θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης.

Ιχθείς

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συναντήσεις με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον . Ωστόσο, κατά τη διάρκεια τους, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να  σας ωθήσει να παρουσιάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας στους φίλους σας πιο όμορφες από ότι πραγματικά είναι.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα