Προσφυγή του Μανώλη Σφακιανάκη για την απομάκρυνσή του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

14:55 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Μανώλης Σφακιανάκης, υπέβαλε την Πέμπτη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, προσφυγή για την απομάκρυνσή του από τη θέση της Διεύθυνσης της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη διευθυντική θέση, που κατείχε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,

ο ίδιος ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της μετακίνησής του, επικαλούμενος σχετικό κανονισμό και συγκεκριμένα το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μανώλης Σφακιανάκης, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μετακινήθηκε από τη διευθυντική του θέση που κατείχε στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετακινούμενος στη θέση προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως έντονες είναι οι αντιδράσεις σχετικά με τη μετακίνηση του κ. Σφακιανάκη, ενώ αιχμές που έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση γύρω από την υπόθεση, άφησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή την Πέμπτη, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας, χαρακτηρίζοντας τον κ. Σφακιανάκη «δημοσιοσχεσίτη», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα, πως στόχος του Υπουργείου είναι να αξιοποιούνται τα στελέχη, τα οποία έχουν πραγματικές δυνατότητες.

The post Προσφυγή του Μανώλη Σφακιανάκη για την απομάκρυνσή του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
video apo omilia tis mamas tou panteli pantelidi
Τυχαία Θέματα