Προκαλεί ο 52χρονος φερόμενος ως βιαστής της φοιτήτριας: «Ήταν με τη θέλησή της σπίτι μου, εγώ τυφλός είμαι…»

19:13 5/5/2017 - Πηγή: iPop

Προκαλεί με τα λεγόμενά του ο 52χρονος φερόμενος ως βιαστής της φοιτήτριας, υποστηρίζοντας πως: «Ήταν με τη θέλησή της σπίτι μου, εγώ τυφλός είμαι…».

Ο 52χρονος βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης καθώς κατηγορείται για τον βιασμό της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη. Ο ίδιος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα όσα έκανε, υποστήριξε πως το «δέσιμο ήταν το φετίχ της», ενώ συμπλήρωσε πως η κοπέλα ήταν με τη θέλησή της σπίτι του.

Κληθείς ν’ απαντήσει γιατί η κοπέλα έκλαιγε κι υπέφερε, ο ίδιος είπε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι.

Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα έγγραφο στη δικογραφία που ν’ αποδεικνύει την αναπηρία του – υποστηρίζει πως είναι κατά 95% τυφλός- ωστόσο, δεν αποκλείεται να διαβιβαστεί.

Σε βάρος του 52χρονου, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα εξής:

Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Ο άνδρας οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, ενώ προσερχόμενος στον εισαγγελέα φώναξε: «Είμαι ΑΜΕΑ, είχα σχέση με την κοπέλα».

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές

Η αστυνομία, μπαίνοντας στο σπίτι του άντρα έπειτα από φωνές της κοπέλας, την βρήκε γυμνή, δεμένη με χειροπέδες πάνω σε μεταλλικό κρεβάτι, κακοποιημένη και σε ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ο 52χρονος νάρκωσε με αιθέρα την κοπέλα και έπειτα την υπέβαλε σε τραγικά μαρτύρια τα οποία και μετέδωσε live μέσω Facebook.

Οι πληροφορίες λένε ότι την είχε δέσει σε μια πολυθρόνα και την βίασε, κάνοντας χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο άντρας, μαγνητοσκόπησε τα εγκλήματά του.

The post Προκαλεί ο 52χρονος φερόμενος ως βιαστής της φοιτήτριας: «Ήταν με τη θέλησή της σπίτι μου, εγώ τυφλός είμαι…» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα