«Ποτέ μην αφήνεις το πρόσωπό σου χωρίς συναισθήματα»: Μια κραυγή για φυσική ομορφιά μέσα από ένα creepy video!

18:16 5/5/2017 - Πηγή: iPop

Ένα νέο video- κραυγή για τη φυσική ομορφιά κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, στέλνοντας μήνυμα κατά των πλαστικών που παραμορφώνουν τις γυναίκες, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ίδια τους την υγεία, όσο και την εμφάνισή τους.

Με τίτλο «Fight for natural beauty», το video της LPG endermetologie κάνει «πόλεμο» στην πλαστική χειρουργική και την κουλτούρα του Botox. Το

video δείχνει μια γυναίκα, η οποία είναι τόσο παραμορφωμένη απ’ τις πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί που μιλάει χωρίς ν’ ανοιγοκλείνει το στόμα της και χρειάζεται μια ψεύτικη κούκλα δίπλα της για να κάνει τις κινήσεις του προσώπου της. Είναι ανέκφραστη, γιατί απλά δεν μπορεί να δείξει τι αισθάνεται κάτω απ’ το πρόσωπό της, το οποίο μοιάζει με ψεύτικο.

Το video καταλήγει με την φράση: «Ποτέ μην αφήνεις το πρόσωπό σου χωρίς συναισθήματα»!

Η LPG διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια τεχνολογία που ονομάζεται Endermology και υπόσχεται να τονώσει τη δυνατότητα των κυττάρων σου να παραμείνουν νέα. Χρησιμοποιώντας μια ράβδο επαναφέρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστικότητας και υαλουρονικού οξέος, χωρίς, όμως, να «πειράζει» ουσιαστικά το πρόσωπο και να το κάνει να φαίνεται ψεύτικο.

Πες όχι στις πλαστικές, υποστήριξε τη φυσική ομορφιά!

The post «Ποτέ μην αφήνεις το πρόσωπό σου χωρίς συναισθήματα»: Μια κραυγή για φυσική ομορφιά μέσα από ένα creepy video! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα