1.000 ευρώ υπόσχεται ο Τσακαλώτος σε κάθε ΠΑΟΚτσή εάν…

18:49 5/5/2017 - Πηγή: iPop

1.000 ευρώ υπόσχεται ο Τσακαλώτος σε κάθε ΠΑΟΚτσή εάν η Κυβέρνηση πιάσει τους στόχους το 2019!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη συμφωνία και φυσικά διατύπωσαν πολλές ερωτήσεις τον ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Τσακαλώτος είπε μια επική ατάκα, την οποία σίγουρα θα θυμόμαστε και θα συζητάμε για πολύ καιρό!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθέτηση του κ. Φίλη,

ο οποίος φέρεται να υποστήριξε για ακόμα μια φορά πως η τεχνική συμφωνία εξακολουθεί να κρατά την Κυβέρνηση σε μνημονιακό πλαίσιο, ενώ ο ίδιος φέρεται να πρόσθεσε πως τα αντίμετρα είναι μεν θετικά, ωστόσο, πρέπει να διευκρινιστούν οι παράμετροι για την εφαρμογή τους.

Γι’ αυτό και ρώτησε τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος τον παρέπεμψε στο στόχο του 2018 για 3,5% πλεόνασμα.

Ο κ. Φίλης στάθηκε, όμως, και στους χειρισμούς της Κυβέρνησης στις υποθέσεις των κ.κ. Καλογρίτσα και Σαββίδη, όπου εκτίμησε ότι υπάρχουν «σκιές».

Τα χειροκροτήματα και τα χαμόγελα, όμως, ήρθαν όταν βουλευτές ρώτησαν τον Ε. Τσακαλώτο τι θα κάνει η Κυβέρνηση αν το πλεόνασμα φτάσει το 4%, με τον ίδιο ν’ απαντά πως «αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4%, το επιπλέον 5%, επειδή θα είμαστε εκτός μνημονίου το κάνουμε ό,τι θέλουμε. Θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτσή!».

The post 1.000 ευρώ υπόσχεται ο Τσακαλώτος σε κάθε ΠΑΟΚτσή εάν… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα