Νέα στοιχεία για την υπόθεση του 52χρονου που κακοποίησε την 22χρονη φοιτήτρια

17:53 5/5/2017 - Πηγή: iPop

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του 52χρονου που κακοποίησε άσχημα την 22χρονη φοιτήτρια σε διαμέρισμα στην Δάφνη, καθώς την κρατούσε όμηρο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το σπίτι στην Δάφνη το οποίο βρίσκεται στην οδό Όθωνος 64, είχε γίνει στούντιο βιασμών διότι μέσα στο σπίτι είχαν βρεθεί παντού κάμερες οι ποίες μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους, ειδικά γυαλιά αλλά και ερωτικά βοηθήματα.

Η αστυνομία βρήκε ύποπτο το γεγονός ότι υπήρχαν τόσες κάμερες υπό την διαχείριση ενός τυφλού ανθρώπου.

Στον
εισαγγελέα ο 52χρονος

Ο 52χρονος άντρας με βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, καθώς σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, από την Ασφάλεια, ο άντρας κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Προσερχόμενος στον εισαγγελέα, ο 52χρονος δήλωσε αθώος και φώναξε: «Είμαι ΑΜΕΑ, είχα σχέση με την κοπέλα».

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές

Η αστυνομία, μπαίνοντας στο σπίτι του άντρα έπειτα από φωνές της κοπέλας, την βρήκε γυμνή, δεμένη με χειροπέδες πάνω σε μεταλλικό κρεβάτι, κακοποιημένη και σε ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ο 52χρονος νάρκωσε με αιθέρα την κοπέλα και έπειτα την υπέβαλε σε τραγικά μαρτύρια τα οποία και μετέδωσε live μέσω Facebook.

Οι πληροφορίες λένε ότι την είχε δέσει σε μια πολυθρόνα και την βίασε, κάνοντας χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο άντρας, μαγνητοσκόπησε τα εγκλήματά του.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 4-5- 2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δάφνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 52χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης ύστερα από επισταμένες έρευνες για την ανεύρεση 20χρονης ημεδαπής, η εξαφάνιση της οποίας είχε καταγγελθεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, εντόπισαν υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, στο οποίο διέμενε ο δράστης, και διενήργησαν έρευνα.

Εντός του διαμερίσματος ανευρέθη η 20χρονη, την οποία από το απόγευμα της προηγουμένης, κατακρατούσε παράνομα και κακοποιούσε.

Επισημαίνεται ότι, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αθηνών».

Το προφίλ του 52χρονου στο Facebook και οι αναρτήσεις του

Το «Βήμα» δημοσίευσε την φωτογραφία του άντρα, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος έχει 1.196 φίλους.

Ο 52 χρονος, σύμφωνα με το «Βήμα» εμφανίζεται στο Facebook ως «Daredevil». Επίσης πραγματοποιούσε πολλές αναρτήσεις και συνομιλίες με τους φίλους του στο Facebook.

Ο ίδιος έχει έναν στενό συγγενή υπάλληλο στο Δήμο Δάφνης και επίσης είχε ενταχθεί στο δημοτικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» το οποίο υποβοηθούσε η 22χρονη φοιτήτρια.

Η φωτογραφία του 52χρονου από το «Βήμα»

Φωτογραφίες από τον χώρο στην Δάφνη

Παράλληλα έχουν δοθεί στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το διαμέρισμα στην Δάφνη όπου έγινε το βασανιστήριο της νεαρής κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες ο 52χρονος που βίασε την 22χρονη φοιτήτρια

The post Νέα στοιχεία για την υπόθεση του 52χρονου που κακοποίησε την 22χρονη φοιτήτρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα