Καταγγελία Αναγνώστριας: "Προσοχή, σε απάτη από μεγάλο κέντρο spa στην Αθήνα"

Αγαπητό tromaktiko,θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου απο τα... athens golden spa στο Συνταγμα ετσι ωστε να μην την πατησουν και αλλοι οπως την πατησα εγω.
Βρηκα μια προσφορα τους για μασαζ και περιποιηση προσωπου
(2 διαφορετικες επισκεψεις)στο ιντερνετ και εκλεισα 2 ραντεβου για μενα και την ξαδερφη μου. Γενικα εχω ξαναπαρει προσφορες απο sites στο ιντερνετ και ημουν πολυ ικανοποιημενη.
Κλεισαμε ραντεβου λοιπον και πηγαμε.
Μας επιασαν 2 κοπελες απο εκει διατροφολογοι ,οι οποιες για καποιο ανεξηγητο λογο ηταν "ειδικες" στην λειζερ αποτριχωση και στην συσφιξη με κρυολιπολυση και μας καθυστερησαν 1,5 ωρα απο το ραντεβου μας πιεζοντας μας να δοκιμασουμε τα εξαιρετικα μηχανηματα που διαθετουν για λειζερ και συσφηξη. Στην αρχη ζητησα χρονο να το σκεφτω ,ωστοσο μετα απο 1,5 ωρα πολυλογιας πειστηκα και δεχτηκα να ξεκινησω στο μελλον αποτριχωση,εφοσων ισχυρηστηκαν οτι ειχαν τρομερη προσφορα για τους φοιτητες.
Η κοπελα ζητησε προκαταβολη και αμεση προεξοφληση του 1/3 του ποσου(στο 1ο ραντεβου δηλαδη). Οταν λοιπον εκλεισα το 1ο ραντεβου (ταυτοχρονα ειχαμε και την 2η επιςκεψη για περιποιηςη προςωπου ) πηγα απο εκει και ειπα οτι δεν θα ξεκινησω τελικα απο τωρα αλλα λιγο πιο μετα γιατι ηταν καλοκαιρι και ως γνωστον δεν επιτρεπεται το λειζερ το καλοκαιρι.
Αμεσως απερριψαν την προσφορα που ειχαν ισχυρηστει για τους φοιτητες με την δικαιολογια οτι ισχυε μονο για ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Να σημειωθει οτι η ξαδερφη μου που ειχε αρνηθει την προσφορα για συσφηξη δεν ακουσε ουτε ενα "καλημερα" οταν μπηκε στο μερος. Εγω λοιπον ειπα οτι δεν θα ξεκινησω το λειζερ εκει εφοσων δεν ισχυει η προσφορα τελικα και επειτα απο αυτο ζητησα να κανει την περιποιηση προσωπου που δικαιουμουν μια φιλη που ειχα φερει μαζι μου αντι για εμενα.
Αυτες αμεσως αρνηθηκαν λεγοντας μας δικαιολογιες οτι δεν το επιτρεπουν λογω εφοριας ,λες και δεν γνωριζουμε τα στοιχειωδη ,ενω ειχα ενημερωσει πριν παω οτι την περιποιηση θα την χαρισω σε φιλη μου και μου ειχαν πει ενταξει. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το μαρκετινγκ ειναι μια σπουδαια στρατηγικη με την προυποθεση ομως οτι δεν καταληγεις σε καταχρηση του και δεν βλεπεις τον πελατη σου σαν πορτοφολι και μονο. Θα μπορουσαν να ειχαν αποκτησει 3 νεες πελατισσες ωστοσο η συμπεριφορα τους και οι απατες που πραγματοποιουν καθημερινως θα τους οδηγησουν σε αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που επιδιωκουν.
Παρακαλω ακουστε την συμβουλη μου,μην πατε στα athens golden spa ,βοηθηστε τα μαγαζια που πραγματικα αξιζουν και νοιαζονται για τον καταναλωτη να ανταμειφθούν.
Αναγνώστρια

Βλέπεις αδικίες γύρω σου; ΤΡΟΜΑΞΕ τους... Στείλε την καταγγελία και τις φωτογραφίες σου στο tromaktiko! Υπάρχει τρόπος να ακουστείς...
Όπου και αν βρίσκεσαι, ότι ώρα και αν είναι, και είδες κάτι στραβό, περίεργο, ένα ατύχημα ή κάτι έκτακτο, άνοιξε τη κάμερα του κινητού σου, πάρε πληροφορίες για το συμβάν και στείλε μας το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) στο: [email protected] ή μέσω viber, στο 6946 414328. Γίνε και εσύ ένας ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ αναγνώστης
Keywords
Αναζητήσεις
cosmedical θεσσαλονικη προσφορες, cosmedical κριτικες
Τυχαία Θέματα