Πόσο fan του Bridgerton είσαι; Κάνε το test και δες τι θυμάσαι από την πρώτη σεζόν!

20:00 28/3/2022 - Πηγή: iPop

Η 2η σεζόν του Bridgerton κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και έχει ήδη ρίξει το Netflix. Χρειάστηκε μόνο δύο μέρες για να δω όλα τα επεισόδια της σεζόν και ήταν αρκετά για να ερωτευτώ τον Anthony. Ναι, στην πρώτη σεζόν δεν ήταν και ο αγαπημένος μου, αλλά 8 επεισόδια ήταν αρκετά για να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Αν αγαπάς κι εσύ το Brdigerton, παρακάτω σου έχουμε ένα test για να δούμε τι θυμάσαι από την πρώτη σεζόν, αλλά και για να τσεκάρουμε κατά πόσο

είσαι μία πραγματική fan.

Στη δεύτερη σεζόν, λοιπόν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Hastings είναι παντρεμένοι. Που σημαίνει ότι τώρα είναι η σειρά του υποκόμη Anthony Bridgerton να βρει την αληθινή αγάπη και ευτυχία. Έχοντας αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στο παρελθόν, ξεκινάει τη σεζόν με ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον να βρει μια γυναίκα που μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο της συζύγου, ενώ δεν σκέφτεται τόσο το κομμάτι του έρωτα, στο οποίο τον ενθαρρύνει η μητέρα του. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Είναι επίσημο! Το Bridgerton κάνει πρεμιέρα κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε – Αυτός είναι ο νέος ηθοποιός που μας έχει πάρει ήδη το μυαλό!

Έρχεται η στιγμή, όμως, που μαγεύεται από την Kate Sharma, μια νεαρή γυναίκα με πνεύμα αντάξιο να συναγωνιστεί το δικό του. Ωστόσο, ένα νέο ερωτικό τρίγωνο ξεσπά, καθώς ο Anthony προσπαθεί να παντρευτεί την αδερφή της, η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στην οικογένεια.

Bridgerton 2η σεζόν: Κάνε το test και δες τι θυμάσαι από τα πρώτα επεισόδια!

Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

Αυτό είναι με λίγα λόγια το ζουμί της 2ης σεζόν, όμως, για να δεις τα επεισόδια και να τα ευχαριστηθείς, πρέπει να θυμάσαι τι συμβαίνει στις ζωές των πρωταγωνιστών από την πρώτη σεζόν. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ και σου βρήκαμε το πιο fun Bridgerton test για να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να θυμηθείς τις ιστορίες της αγαπημένης μας οικογένειας.

Μπορείς να κάνεις το test εδώ:

Είμαι σίγουρη πως η Lady Whistledown θα είναι περήφανη που θα θυμάσαι όλα τα κουτσομπολιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πόσο fan του Bridgerton είσαι; Κάνε το test και δες τι θυμάσαι από την πρώτη σεζόν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόσο, Bridgerton, Κάνε,poso, Bridgerton, kane