Bradley Cooper: Μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ο γιος που θα ήθελε η κάθε μαμά να έχει

20:00 28/3/2022 - Πηγή: iPop

Πήγε για άλλη μια φορά ο Bradley Cooper στα Όσκαρ με τη μητέρα του και αν είσα μαμά ίσως νιώθεις και εσύ ένα σκίρτημα και μια συγκίνηση βλέποντας την εικόνα αυτή. Το ξέρω ότι η επιλογή του να τον συνοδεύσει η μαμά του το 2019 στα Όσκαρ

πολυσυζητήθηκε και από πολλούς μάλιστα αρνητικά, από την άλλη όμως χαίρομαι που αυτό δεν στάθηκε ο λόγος για να μην το επιλέξει και στη φετινή απονομή.

Πήγε ο Bradley Cooper στα Όσκαρ με τη μητέρα του!

Ο Bradley Cooper και ο κάθε ηθοποιός που έχει πρόσκληση για κάποια εκδήλωση μπορεί να ζητήσει από οποιονδήποτε να τον συνοδεύσει. Η επιλογή όμως της συνοδού δείχνει γι αυτόν τον άνθρωπο, για τις αξίες του και τις επιλογές του. Δεν θυμάμαι άλλον να πηγαίνει σε βραβείο με τη μαμά του ίσως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά από την άλλη δεν έχω δει και πάρα πολλά βραβεία, μπορεί να μου διαφεύγει κάποιος.

Συχνά εμείς οι γονείς είμαστε εκείνοι που είμαστε πίσω από τις κουρτίνες του θεάτρου και σιγοψιθυρίζουμε τα λόγια από το ποίημα ή του ρόλου, κάτω από τα φώτα, ή στο κοινό να σταυρώνουμε τα δάχτυλα για τα μικρά μας ή μεγαλύτερα παιδιά μας.

Οι νικητές μπορεί να αφιερώσουν μια νίκη στους γονείς τους μαζί με όλους εκείνους που τους βοήθησαν να κερδίσουν αλλά και να ξεχάσεις να πεις ένα ευχαριστώ ξέρεις ότι ο γονιός δεν θα σε παρεξηγήσει. Ίσα ίσα είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος φάν σου χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

17 Quotes για την αγάπη του γονιού προς το παιδί που θα σε κάνουν ταυτιστείς

Το παιδί που θα ήθελε η κάθε μάνα

Σόρυ για το μελό και αν το βλέπεις έτσι απλώς έχουμε διαφορετική γνώμη. Θα ήθελα να ήταν γιος μου ο Bradley ή να ήμουν η ίδια σαν τον Bradley Cooper και να έχω δείξει την πραγματική εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και σεβασμό που τρέφω για το πρόσωπό τους, στους γονείς μου, σε ανάλογη περίσταση.

Του βγάζω το καπέλο που δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν από αυτούς που βγήκαν με το δάχτυλο να κρίνουν τον Cooper για την επιλογή του. Του βγάζω το καπέλο που δείχνει την εκτίμησή και τον σεβασμό έμπρακτα και όχι με λόγια, που δίνει το παράδειγμα με τις πράξεις του.

Και είμαι σίγουρη ότι ο Bradley Cooper είναι το καμάρι της μαμάς του αλλά και το καμάρι όλων των μαμάδων που καθώς τους βλέπουμε στο κόκκινο χαλί μαζί, φουσκώνουμε από καμάρι και εμείς, τι και αν δεν είναι δικό μας παιδί.

Πώς ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο

Με μια δήλωσή της, η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον Bradley Cooper

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Bradley Cooper: Μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ο γιος που θα ήθελε η κάθε μαμά να έχει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bradley Cooper,