Kristen Stewart & Dylan Meyer: Το παθιασμένο φιλί που λατρέψαμε στο red carpet των Όσκαρ!

16:16 28/3/2022 - Πηγή: iPop

Όπως κάθε νεο-αρραβωνιασμένος, έτσι και η Kristen Stewart, η οποία ήταν και για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ, έφερε μαζί της την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer, για να μοιραστεί μαζί της μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της. Οι δυο τους πόζαραν

μαζί στο κόκκινο χαλί και δεν έκρυψαν την αγάπη τους! Μας χάρισαν ένα παθιασμένο φιλί, ενώ περπάτησαν στο red carpet πιασμένες χέρι χέρι.

Kristen Stewart and at fiancée Dylan Meyers share a kiss on the red carpet at the #Oscars. https://t.co/abMq1BYSsP pic.twitter.com/5FObv4pm1D

— Variety (@Variety) March 27, 2022

Oscars 2022: Όλοι οι νικητές και η σοκαριστική στιγμή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock

Η Kristen Stewart πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Η Stewart και η Meyer, πέρα από το γεμάτο έρωτα φιλί τους, μας έμαθαν πώς πρέπει να παρουσιάζεται ένα ζευγάρι στο κόκκινο χαλί. Με matching outfits φυσικά! Φόρεσαν κομψά κοστούμια και η μία δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από την άλλη, κυριολεκτικά! Μα δεν είναι πολύ γλυκές;

Η Stewart έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πρόσφατο αρραβώνα τους, όπως και για τα σχέδια του γάμου τους. Μάλιστα, σε μία συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, τον Ιανουάριο, αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για την τελετή. «Δεν ξέρω πόσες παραδόσεις θα ακολουθήσουμε», είπε. «Αλλά ξέρω τι θα φορέσω και δεν μπορώ να σου πω. Πρέπει να κάνουμε την έκπληξη».

Η Kristen Stewart παντρεύεται και μάλιστα νωρίτερα απ’ όσο περίμενες! Η ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της

«Θέλω απλώς να παντρευτούμε», τόνισε. «Δεν είμαι καλή στο να σχεδιάζω πράγματα και καταστάσεις. Δεν μπορώ να κάνω σχέδια ούτε για ένα δείπνο».

Η Stewart και η Meyer πυροδότησαν τις φήμες για τον γάμο τους όταν φωτογραφήθηκαν φορώντας χρυσά δαχτυλίδια στα δάχτυλά τους στις αρχές Μαρτίου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, αμέσως μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από το supermodel Stella Maxwell.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Kristen Stewart & Dylan Meyer: Το παθιασμένο φιλί που λατρέψαμε στο red carpet των Όσκαρ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα