Λάμψη και γκλίτερ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ! Αυτοί είναι οι celebrities που ξεχώρισαν με τα looks τους και σου δίνουν έμπνευση

13:19 28/3/2022 - Πηγή: iPop

Μετά την περσινή εκδήλωση περιορισμένης λάμψης, χωρητικότητας και εμφανίσεων, τα Βραβεία Όσκαρ επέστρεψαν δυναμικά το βράδυ της Κυριακής, 27/3, και το κόκκινο χαλί ήταν μοναδικό και η αλήθεια είναι πως οι extreme και λαμπερές εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities μας είχαν λείψει. Αν και η εκδήλωση καθυστέρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω του Covid-19, οι εμφανίσεις

από το κόκκινο χαλί μας δίνουν έμπνευση και για τα δικά μας looks, οπότε τους συγχωρούμε.

Τα αστραφτερά φορέματα, οι εντυπωσιακές τουαλέτες και ο Timothée Chalamet μας κέντρισαν για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον και εννοείται δε γίνεται να μην τις σχολιάσουμε! Εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα τους πιο καλοντυμένους celebrities της βραδιάς και σου τους παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Εσένα ποιος ήταν ο αγαπημένος σου;

Oscars 2022: Όλοι οι νικητές και η σοκαριστική στιγμή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2022:Nicole Kidman

Η Nicole Kidman, η οποία διεκδίκησε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στο «Being the Ricardos», φόρεσε ένα απαλό μπλε στράπλες φόρεμα Armani Privé, ενώ επέλεξε ένα διακριτικό και λαμπερό διαμαντένιο κολιέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Andrew Garfield

Ο Andrew Garfield, υποψήφιος για δεύτερη φορά για Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία «tick, tick…BOOM!», επέλεξε για την εμφάνισή του ένα μπορντό βελούδινο σακάκι με ένα διακριτικό πουκάμισο με φιόγκο και ένα απλό μαύρο παντελόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Temphas (@temphas)

#StandWithUkraine: Ενός λεπτού σιγή για την Ουκρανία στα Όσκαρ 2022

Jessica Chastain

Η σταρ του «Eyes of Tammy Faye» και υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στο κόκκινο χαλί, με ένα μακρύ – χάλκινο και στο χρώμα της λεβάντας όμπρε φόρεμα της Gucci.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain)

Olivia Colman

Η Olivia Colman, υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, ήταν ένα από τα λαμπερά αστέρια του κόκκινου χαλιού των Όσκαρ, καθώς εμφανίστηκε με ένα ασημί μεταλλικό φόρεμα Dior μέχρι το πάτωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Colman (@itsoliviacolman)

Zendaya

Η αγαπημένη μας Zendaya εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2022 και εντυπωσίασε τους πάντες με μία δυναμική εμφάνιση Valentino. Συνδύασε μια λευκή μεταξωτή cropped μπλούζα με μια μάξι φούστα με ασημί πούλιες.

Η Zendaya μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά της διατροφής της και σε προτρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JP (@jp_modee)

Timothée Chalamet

Ο Timothée Chalamet, ο σταρ του Hollywood που του έχουμε περισσότερη αδυναμία, έδωσε το παρόν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με μία σοκαριστική εμφάνιση. Επέλεξε ένα τολμηρό σύνολο από τη Louis Vuitton, φορώντας ένα μαύρο σακάκι με παγιέτες χωρίς πουκάμισο και από κάτω επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Ο Timothée Chalamet σχεδίασε το δικό του hoodie για καλό σκοπό κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα