Πώς θα έχεις World, Excel και PowerPoint στο Android κινητό σου

19:07 18/2/2020 - Πηγή: iPop

Γιατί να έχεις μόνο το Word στο κινητό όταν μπορείς να έχεις μαζί και το Excel και το PowerPoint; H νέα εφαρμογή Office για συσκευές Android που θα σου λύσει τα χέρια.

Ένα παντοδύναμο νέο app, το Office, λανσάρει η Microsoft

για συσκευές Android, και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να έχουν όλα τα εργαλεία του Office στην κινητή τους συσκευή. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να μεταπηδάς απ’ τη μια εφαρμογή στην άλλη!

Σβήσε αμέσως αυτές τις εφαρμογές απ’ το κινητό σου.

PexelsExcel, PowerPoint και Word στο κινητό σε ένα app

Μπορεί η Google να αποφάσισε να χωρίσει το Google Drive σε ξεχωριστές εφαρμογές, όμως, η Microsoft σκέφτεται έξυπνα και αποφάσισε να ενώσει τις εφαρμογές του Office και να διευκολύνει τη ζωή μας.

Σημειώνεται πως, εκτός από τα Word, Excel και PowerPoint, η νέα εφαρμογή Office περιλαμβάνει επίσης μια άμεση σύνδεση με το OneDrive, έχει εργαλεία για σκανάρισμα αρχείων PDF, εργαλείο σάρωσης QR codes ενώ μπορείς με ένα κλικ να μοιραστείς το αρχείο σου με συσκευές που βρίσκονται κοντά σου!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Κατέβασε εδώ την ενημερωμένη έκδοση του Office που περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία της σουίτας!

Word, Excel και PowerPoint σε μία εφαρμογή: Τι μπορείς να κάνεις;

Τα πιο διαδεδομένα εργαλεία για εργασία με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, σε μία εφαρμογή.Δημιούργησε, επεξεργάσου και συνεργάσου σε έγγραφα του Office μαζί με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.Χρησιμοποίησε πρότυπα για να δημιουργήσεις εύκολα το βιογραφικό σου, έναν προϋπολογισμό, παρουσιάσεις και άλλα έγγραφα.Αποθήκευσε, προσπέλασε και αναζήτησε εύκολα αρχεία Word, Excel και PowerPoint που είναι αποθηκευμένα στον προσωπικό σου χώρο αποθήκευσης στο cloud ή στη συσκευή σου.Δες ακόμα:

Ο πιο απλός τρόπος να τσεκάρεις εάν οι εφαρμογές Android είναι ασφαλείς!

Photo: Pexels

Το άρθρο Πώς θα έχεις World, Excel και PowerPoint στο Android κινητό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα