Πως να κάνεις τους γλουτούς σου πιο σμιλευμένους με φυσικό τρόπο!

18:06 16/4/2017 - Πηγή: iPop

Να θυμάσαι είσαι ό,τι τρως και αν θες να σμιλεύσεις τους γλουτούς σου εκτός από σωστή άσκηση χρειάζεσαι και σωστή διατροφή. Παρακάτω, θα μάθεις πως να σχηματίσεις τους γλουτούς που ονειρευόσουν μια ζωή!

Nα κάνεις τους γλουτούς σου μεγαλύτερους χωρίς άσκηση δεν είναι δυνατόν..

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος σου θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτές τις 2 φάσεις:

Ενίσχυση των γλουτών μέσω προπόνησης.Σωστή διατροφή μετά από κάθε εξάσκηση.

Μετά την άσκηση, οι γλουτοί σου βρίσκονται στον κύκλο επισκευής, και είναι σημαντικό

να επιλέξεις το σωστό τύπο και την ποσότητα των τροφίμων για να σου εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που θες.
Έχε υπόψιν σου αυτόν τον απλό κανόνα: Αν θες να αυξήσεις το βάρος σου θα πρέπει να τρως περισσότερο. Αν απλά θες να αυξήσεις τους γλουτούς σου, θα πρέπει να τρως τακτικές ποσότητες.

Εξαίρεση αποτελεί ό,τι είναι κακό, έτσι μην υπερκαταναλώσεις πρωτεΐνη ή υδατάνθρακες, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

Θα πρέπει να τρως τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα.

Παρακάτω είναι οι τροφές που θα πρέπει να καταναλώνειςΠρωτεΐνες: Αν έχεις ήδη μια καθιερωμένη ρουτίνα άσκησης, σου συνιστούμε να πίνεις ένα ρόφημα πρωτεΐνης μετά από κάθε προπόνηση. Ορισμένες φυσικές πηγές των καλών πρωτεϊνών είναι ο τόνος, τα αυγά, γαλοπούλα, κοτόπουλο, όσπρια, τυρί cottage, άπαχο κόκκινο κρέας, τα όσπρια, και όλα τα ψάρια.Υδατάνθρακες: Άλλαξε το άσπρο ψωμί και τα ζυμαρικά με το σιτάρι ολικής αλέσεως ή με εναλλακτικές λύσεις σιτηρών. Υδατάνθρακες που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις ένα καλό μυϊκό σύστημα είναι το κινόα, καστανό ρύζι, βρώμη, κάποια δημητριακά ολικής άλεσης, γλυκοπατάτα, και κουσκούς.Λίπος: Σε αντίθεση με τα κακά λίπη, τα καλά λίπη παρέχουν ένα ευρύ φάσμα με οφέλη για την υγεία. Μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να φτιάξεις το σώμα των ονείρων σου, ακόμα και να χάσεις βάρος. Οι καλύτερες πηγές για υγιή λίπη είναι τα ιχθυέλαια, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα αμύγδαλα, τα καρύδια και το φυστικοβούτυρο.Λαχανικά: Εστίασε σε λαχανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, το κατσαρό λάχανο, και κάθε πράσινα λαχανικά. Μπορείς να φας όσο από αυτά θέλεις.

Εξάσκηση:

Γέφυρα: Ξάπλωσε στο πάτωμα με την πλάτη σου. Τοποθέτησε τα χέρια σου στο πλάι και λύγισε τα γόνατά σου. Τα πόδια σου θα πρέπει να τοποθετηθούν γύρω από το πλάτος των ώμων.
Πατώντας τα πέλματα σου στο έδαφος, σήκωσε τους γλουτούς σου από το πάτωμα, και πίεσε τους γλουτούς σου, διατηρώντας παράλληλα την πλάτη σου ίσια. Επανέλαβε!

lunge: Kάτσε όρθια με τα πόδια σου στο πλάτος των γοφών. Κάνε ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, και χαμήλωσε αργά το σώμα σου, λυγίζοντας τα γόνατα. Θυμήσου να κρατήσεις την πλάτη σου και το πάνω μέρος του σώματος ευθεία, και μην λυγίζεις τα γόνατά σου περισσότερο από 90 μοίρες. Στη συνέχεια, επανάλαβε με το άλλο πόδι μπροστά.

The post Πως να κάνεις τους γλουτούς σου πιο σμιλευμένους με φυσικό τρόπο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα