Πώς η Αφροδίτη μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή, σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη σου

15:16 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης, του σεξ, της ομορφιάς και της γονιμότητας μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι στις σχέσεις σου! Πώς μπορεί, όμως, στ’ αλήθεια να επηρεάζει η Αφροδίτη την ερωτική σου ζωή;

Η Αφροδίτη κυβερνά τα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού. Αυτά τα ζώδια συνεπώς είναι βαθιά ευαίσθητα και ως αποτέλεσμα, παίρνουν πολλές από τις ερωτικές τους αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά τους. Άλλα ζώδια μπορεί να ενεργούν διαφορετικά στην ερωτική τους ζωή και στις σχέσεις τους, όλα εξαρτώνται από το ποιο ζώδιο κυβερνά την Αφροδίτη.

Ας δούμε πώς η Αφροδίτη επηρεάζει τα συναισθήματά σου!

Μπορείς να ανακαλύψεις εδώ δωρεάν τον αστρολογικό σου χάρτη πριν συνεχίσεις να διαβάσεις.

Το πρώτο συναίσθημα που βιώνεις μετά από έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη την ερωτική σου ζωή;

Εξέτασε το στοιχείο του ζωδίου που κυβερνά την Αφροδίτη στον χάρτη σου. Η ενέργεια αυτού του στοιχείου θα έχει επίδραση στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι όταν μιλάμε για την αγάπη.

Όταν η Αφροδίτη είναι στα…

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) – Έχετε τεράστιο πάθος μέσα σας. Έχετε την τάση να τα θέλετε όλα ή τίποτα όταν πρόκειται για τις σχέσεις και θέλετε τα πράγματα να πηγαίνουν γρήγορα. Μπορεί να ερωτευτείτε πολύ εύκολα γι’ αυτό και να περιμένετε από τον σύντροφό σας να είναι απαραίτητα στην ίδια σελίδα με εσάς. Μπορεί να εκφράσετε την αγάπη σας με πράξεις, ταξίδια και δραστηριότητες.

Όταν η Αφροδίτη είναι στα…

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) – Προσεγγίζετε την αγάπη μ’ έναν αρκετά προσγειωμένο τρόπο. Μπορεί να εκφράσετε την αγάπη σας μέσα απ’ τις τέχνες, με τη ζωγραφική, το σχέδιο, τον χορό ή το τραγούδι. Η αγάπη είναι για εσάς μια… μητρική γλώσσα. Μπορεί να αναζητάτε αγάπη για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και να την εκφράσετε δίνοντας στον σύντροφό σας μικρά, μοναδικά δώρα που σημαίνουν πολλά για εσάς.

Ζώδια και θλίψη: Πώς την εκφράζεις με βάση το ζώδιό σου;

Όταν η Αφροδίτη είναι στα…

Ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) – Βάζετε την επικοινωνία και τις ιδέες ως πρώτη προτεραιότητα στις σχέσεις. Εσείς και ο σύντροφός σας «παίρνετε» ο ένας απ’ τον άλλον πράγματα και θα μπορούσατε να περάσετε όλη μέρα και όλη τη νύχτα συζητώντας μαζί του. Μπορεί να εκφράσετε την αγάπη σας με τη μορφή ερωτικών σημειωμάτων, email και μηνυμάτων.

Όταν η Αφροδίτη είναι στα…

Ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) – Η αγάπη σημαίνει πολλά για εσάς και την βλέπετε σαν κάτι ρευστό και συνεχώς μεταβαλλόμενο. Είστε ευαίσθητα άτομα και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανοιχτείτε σε κάποιον. Μόλις το κάνετε, όμως, είστε 100% εκεί και συχνά πέφτετε με τα μούτρα! Μπορεί να εκφράσετε την αγάπη σας με σωματικό άγγιγμα και μέσω της μουσικής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς η Αφροδίτη μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή, σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop