Ποιοι είναι καλύτεροι στο σεξ: οι αδύνατοι ή οι παχουλοί;

20:31 4/10/2014 - Πηγή: iPop

Παχουλοί ή αδύνατοι; Δεν είναι θέμα προσωπικού γούστου, αλλά θέμα σεξουαλικών επιδόσεων. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία εξέτασε 200 αρσενικούς εθελοντές με στόχο να καταλήξει ποιοι είναι καλύτεροι στο σεξ και μπορούν να επιδείξουν μεγαλύτερη διάρκεια κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα αποτελέσματα ήταν με διαφορά υπέρ των παχουλών αντρών: τα άτομα με επιπλέον κιλά «άντεξαν» κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, ενώ οι άνδρες που ήταν πιο fit περιορίστηκαν σε μόλις 108 δευτερόλεπτα.

Γιατί είναι καλύτεροι στο σεξ;

Ποιο είναι το μυστικό τους; Το περισσότερο λίπος στην κοιλιά, λένε οι επιστήμονες, σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη, μια γυναικεία ορμόνη που βοηθά στην αναστολή του οργασμού. Η οιστραδιόλη διαταράσσει τις χημικές ουσίες που λειτουργούν ως νευροδιαβιβαστές και κάνει τους άντρες που έχουν υψηλότερα επίπεδα να φτάσουν σε οργασμό πιο αργά. Οι αδύνατοι άνδρες, σύμφωνα με τη μελέτη, είναι πιο επιρρεπείς σε πρόωρη εκσπερμάτωση.

Άλλη πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους κοντούς άντρες, ενώ άλλη έχει καταλήξει ότι οι κοντοί κάνουν περισσότερο σεξ. Επομένως, με τα δεδομένα αυτά, ξέχνα το πρότυπο του ψηλού, αδύνατου άντρα με το θεληματικό πηγούνι, από ό,τι φαίνεται θα καταλήξεις με κάποιον κοντόχοντρο (με την καλή έννοια) και θα είσαι απολύτως ικανοποιημένη!

Tip

Έρευνες καταλήγουν ότι και οι παχουλές γυναίκες είναι καλύτερες στο κρεβάτι!

The post Ποιοι είναι καλύτεροι στο σεξ: οι αδύνατοι ή οι παχουλοί; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα