Η GoPro έχει 3 νέες κάμερες και μία από αυτές βγάζει 4K Video!

14:31 4/10/2014 - Πηγή: iPop

Τις κάμερες GoPro τις μάθαμε, τις λατρέψαμε, τις ποθήσαμε, μερικοί μάλιστα τις αποκτήσαμε και τώρα ήρθε η ώρα η GoPro να μας συστήσει 3 νέες κάμερες εκ των οποίων η μία βγάζει 4K Video!

Με τις νέες αυτές συστάσεις η GoPro θέλει να δείξει στο κοινό πως οι κάμερες της δεν είναι μονο για λήψη εντυπωσιακών videos πρώτου προσώπου! Οι νέες κάμερες της –οι οποίες παρουσιάστηκαν την περασμένη βδομάδα, μπορούν να τραβήξουν high-end επαγγελματικής ποιότητας video.

Η

εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά Hero cameras, μία εκ των οποίων υπόσχεται ultra-high resolution 4K video! Τα νέα μοντέλα είναι τα: Hero4 Black, Hero4 Silver, και regular Hero (via Re/code) τα οποία θα βγουν στις αγορές σε όλο τον κόσμο από τις 5 Οκτωβρίου!

Hero4 Black

Κόστους $499 η Hero4 Black είναι το καμάρι της GoPro καθώς είναι η πιο high-end camera η οποία έχει δυνατότητα λήψης 4K video με 30 frames/second. Στα χαρακτηριστικά της είναι η λήψη 1080p videos στα 120 frames/second και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με 12-megapixel sensor.

Η camera έχει built-in WiFi και Bluetooth οπότε σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις την κάμερα με το GoPro app και να έχεις όλο το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης και στο smartphone σου!

Hero4 Silver

Η Hero4 Silver είναι λίγο πιο οικονομική καθώς η τιμή της είναι στα $399. Μπορεί να τραβήξει 1080p video με 60 frames/second και 720p footage με 120 frames/second. Η κάμερα διαθέτει επίσης touchscreen.

Όπως και η Hero4 Black, η Silver edition μπορεί επίσης να τραβήξει 12-megapixel photos με 30 frames/ second και υποστηρίζει WiFi and Bluetooth.

Hero

Με τιμή μόλις $130 η Hero είναι η πιο οικονομική κάμερα της GoPro. Μπορεί να τραβήξει 1080p video με 30 frames/second και 720p videos με 60 frames/ second. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι και αδιάβροχο!

Δες το video από την GoPro, για να έχεις μία εικόνα του πως θα είναι να βγάζεις 4K video

The post Η GoPro έχει 3 νέες κάμερες και μία από αυτές βγάζει 4K Video! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα