4 συμβουλές θετικής ψυχολογίας για εσένα που το έχεις ανάγκη

16:30 4/10/2014 - Πηγή: iPop

Πρέπει να ανέβεις! Να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και επιτέλους να χαμογελάσεις μέσα από την ψυχή σου! Σου λείπει ο παλιός σου ευτυχισμένος και ανέμελος εαυτός και φυσικά πρέπει να τον ξαναβρείς. Αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε! Βρήκαμε, λοιπόν, για εσένα συμβουλές θετικής ψυχολογίας που αν τις ακολουθείς θα δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Ποιες είναι οι συμβουλές θετικής ψυχολογίας;Στη ζωή συμβαίνουν στραβά πράγματα! Δεν είναι και τόσο μεγάλο νέο! Σημασία έχει να αποδέχεσαι τα κακά και να περιμένεις τα καλά που θα έρθουν στη συνέχεια. Γιατί όλα είναι κύκλος.Συνήθως το μέρος που ζούμε
και οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι ο καθρέπτης του εσωτερικού μας κόσμου. Αν θες να ανέβεις ψυχολογικά βρες άτομα για να συναναστρέφεσαι που θα είναι χαρούμενα και σκοπός είναι να κάνετε πράγματα που θα σε ευχαριστούν και όχι που θα σε κάνουν να πέσεις ακόμα περισσότερο.Μη συσσωρεύεις τις τοξίνες σου! Μην αφήνεις τις τοξίνες μέσα στον οργανισμό σου. Απόβαλε τες ξεφυσώντας δυνατά και στη συνέχεια γέμισε τα πνευμόνια σου με καθαρό αέρα.Συγχώρεσε τον εαυτό σου και μην τον τιμωρείς για τα λάθη του παρελθόντος! Ξέχνα ότι κακό σου συνέβη ή ακόμα και ότι κακό έχεις κάνει εσύ! Κάνε μια νέα αρχή και δείξε αγάπη στον εαυτό σου.

The post 4 συμβουλές θετικής ψυχολογίας για εσένα που το έχεις ανάγκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα