Ξέρεις που είναι Το κορίτσι που εξαφανίστηκε;

12:31 4/10/2014 - Πηγή: iPop

Η νέα ταινία Το κορίτσι που εξαφανίστηκε, βγήκε στις κινηματογραφικές οθόνες την Πέμπτη 2/10 και ήδη έχει κάνει όσους την είδαν να μιλούν για αυτή με τα καλύτερα λόγια. Το παγκόσμιο best seller της Τζίλιαν Φλιν μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και έφερε στην επιφάνεια τα κρυμμένα του μυστικά.

Ένας γάμος και ειδικά ένας μοντέρνος γάμος μπορεί να κρύβει πράγματα που δεν φαντάζεσαι καν. Ενώ, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, στην πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση της γυναικάς τους Έιμι η οποία

έχει γίνει κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους. Ο Νικ φαίνεται να πενθεί για την εξαφάνιση του της συζύγου του και να έχει κάνει τους πάντες να πιστέψουν πως την αγαπά με την ψυχή του. Το καλοστημένο του, όμως, πορτραίτο του καλού συζύγου και του ευυπόληπτου άντρα απότομα καταρρέει. Τότε έρχονται στο φως τα ψέματα του, ο κακός του χαρακτήρας και όλοι αρχίζουν να υποπτεύονται ότι της έχει κάνει κακό.

Αν σου αρέσουν τα δράματα που σε κρατούν σε εγρήγορση με την πλοκή τους, η ταινία Το κορίτσι που χάθηκε είναι η ιδανική επιλογή για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

Δες το trailer για να πάρεις μία πρώτη δόση από την ταινία και αν σου αρέσει δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το κοντινότερο σινεμά για να την δεις:

The post Ξέρεις που είναι Το κορίτσι που εξαφανίστηκε; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα