Παρουσιάστρια έδωσε την καλύτερη απάντηση όταν την trollαραν επειδή φόρεσε την ίδια μπλούζα 2 φορές

12:58 27/5/2017 - Πηγή: iPop

Παρουσιάστρια έδωσε την καλύτερη απάντηση όταν την trollαραν επειδή φόρεσε την ίδια μπλούζα 2 φορές

Μία παρουσιάστρια φόρεσε την ίδια μπλούζα δύο φορές στον τηλεοπτικό αέρα και έπεσε θύμα ενός απίστευτου trolling από την εφημερίδα The Daily Mail. Να σημειωθεί πως στο άρθρο της μεγάλης εφημερίδας έγινε προσπάθεια να την ντροπιάσουν για την «φειδωλή» αίσθηση της μόδας που έχει η ίδια!

Η Lisa Wilkinson, η οποία παρουσιάζει το Αυστραλιανό Today

show, ΤΟΛΜΗΣΕ άκουσον άκουσον να φορέσει το ίδιο floral μπλουζάκι στη δουλειά της δύο φορές σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών!

Την Τρίτη, η εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι φειδωλο! Η Lisa Wilkinson του Today show φόρεσε το ίδιο floral μπλουζάκι, μόλις 4 μήνες μετά, ενώ βρισκόταν στον αέρα”.

Η Wilkinson ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν το άφησε να περάσει έτσι και μέσω Twitter ανέβασε ένα screenshot του άρθρου και έγραψε στην λεζάντα: “Με έπιααααασαν! Φαίνεταιπως με είδαν να παρουσιάζω το πρωινό φορώντας την ίδια μπλούζα με το «στρατηγικό κόψιμο πάνω από το στήθος» μόλις με 4 μήνες διαφορά!!!»

Η ίδια συνέχισε να τρολάρει εκείνους που πήγαν να την κάνουν να αισθανθεί άσχημα πηγαίνοντας την επόμενη μέρα στο κανάλι της φορώντας ακριβώς την ίδια μπλούζα συνδυασμένη με μία λευκή φούστα!

I am sooo busted! Seems I've been seen hosting breakfast TV wearing same blouse with "strategic cutout above the bust" just 4months apart!!! pic.twitter.com/hx1AaQw2b2

— Lisa Wilkinson (@Lisa_Wilkinson) April 11, 2017

«Σήμερα έκανα κάτι απίστευτα γενναίο» έγραψε η ίδια στην Huffington Post.

Από αυτή την ημέρα πιθανότατα ίσως η μεγαλύτερη κληρονομιά μου στις γυναίκες παρουσιάστριες των ειδήσεων στην ιστοράι των παρουσιαστριών θα είναι πιθανότατα ότι τόλμησα να φορέσω το ίδιο σύνολο δύο συνεχόμενες ημέρες στην εθνική τηλεόραση

«Αυτό είναι το σωστό: ίδια ρούχα, συνεχόμενες ημέρες. Στην εθνική τηλεόραση» συνέχισε η ίδια!

Μ’ έναν υπέροχο τ΄ροπο οι συνεργάτες της Wilkinson συμμετείχαν στο δικό της πλέον αστείο καθώς όλοι τους -συμπεριλαμβανομένων και των ανδρών- φόρεσαν το ίδιο floral μπλουζάκι!

“Συμπαραστέκομαι στην Lisa Wilkinson” έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής του Today show, David Campbell, και ανέβασε σχετική φωτογραφία!

I stand with @Lisa_Wilkinson on @TheTodayShow pic.twitter.com/FyJuzslOII

David Campbell (@DavidCampbell73) April 12, 2017

Η Wilkinson μάλιστα ανέβασε την φωτογραφία των δύο τους στο Instagram ρωτώντας ποιος την φόρεσε καλύτερα!

Who wore it better? Me or @davidcampbell73? #blousegate #solidarity #bitchstolemylook #thetopthatkeepsongiving

A post shared by Lisa Wilkinson (@lisa_wilkinson) on Apr 11, 2017 at 10:57pm PDT

Ενώ και το επίσημο insta account της εκπομπής ανέβασε τους δύο παρουσιαστές να φοράνε το ίδιο μπλουζάκι

Love a top you can get a few wears from! #9Today

A post shared by thetodayshow (@thetodayshow) on Apr 11, 2017 at 6:44pm PDT

Το χειρότερο όλων βεβαίως στην υπόθεση Blouse gate, όπως την αποκαλούν είναι ότι ο συμπαρουσιαστής της Wilkinson, ο Karl Stefanovic, δορούσε για έναν ολόκληρο χρόνο το ίδο κοστούμι καικανένας δεν το παρατήρησε…

The post Παρουσιάστρια έδωσε την καλύτερη απάντηση όταν την trollαραν επειδή φόρεσε την ίδια μπλούζα 2 φορές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα