Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/5/2017)

08:46 27/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα θα νιώθεις αρκετή πίεση αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα σε αυτήν την κατάσταση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Θα δώσεις τέλος σε ό,τι σε εμποδίζει και θα κάνεις νέο ξεκίνημα, με περισσότερη οργάνωση αυτή τη φορά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Ταύρος

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιο σου, προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά

σου και ίσως προκύψει κάποια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Μην ενθουσιάζεσαι όμως υπερβολικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να πέσεις σε παγίδες. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι

Κοπιάζεις πολύ για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς όμως να βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα. όσο κι αν δε το πιστεύεις είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις, γι’ αυτό μην παραιτείσαι και τα αφήσεις όλα να πάνε χαμένα. Ορισμένες παλιές υποθέσεις σου δεν έχουν κλείσει με τον τρόπο που θα έπρεπε κι αυτό μέσα σου σε ενοχλεί. Κάνε τώρα ό,τι δεν έκανες τότε, καθώς ποτέ δεν είναι αργά.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Τα πράγματα γύρω σου κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε και οι δικές σου αντιδράσεις πρέπει να είναι το ίδιο γρήγορες, ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα – ίσα θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μη φερθείς με τίποτα επιπόλαια και βιαστικά, και θα βγεις κερδισμένος. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αναμένεται να βελτιώσουν πολύ τη διάθεσή σου.

Παρθένος

Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και είναι λογικό να έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις. Αν δεις ότι πιέζεσαι, πάρε το χρόνο σου ώστε να ηρεμήσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έπειτα, φρόντισε με ψυχραιμία και συγκέντρωση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να είσαι χαλαρός

Ζυγός

Είναι κάποια θέματα με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς αλλά τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από το κοινωνικό γίγνεσθαι, να σκεφτείς τι πραγματικά θες και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου, προκειμένου να το αποκτήσεις. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια, καθώς πρέπει να επιστρέψεις γρήγορα στην πραγματικότητα και να μη χάσεις τις εξελίξεις.

Σκορπιός

Καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς κατάλληλα για μια δύσκολη μέρα. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Φρόντισε στο εξής να μην παραμερίζεις τα ζητήματά σου, αλλά να τα λύνεις στην ώρα τους. Περιόρισε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και αποφάσεις. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο.

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και αυτό δε διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου, οπότε φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία σου και την ξεκούραση σου. Να είσαι ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση και να διατηρείς διπλωματική στάση.

Αιγόκερως

Η μέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Αξιοποίησέ το αυτό και βρες την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη κάθε ζήτημα που κωλυσιεργούσε και σε άγχωνε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα κρίνεις εκ νέου ορισμένα πρόσωπα και στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός. Ξέρεις πλέον πού βαδίζεις, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να είσαι χαλαρός. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Υδροχόος

Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Μέσα σε αυτό το άκρως θετικό κλίμα, θα διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές, πιο αποτελεσματικές. Μην αμφιβάλλεις στιγμή για τις κινήσεις σου, καθώς με την βοήθεια των πλανητών στο σύνολό τους, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους ή αποτυχίας. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Ιχθείς

Σήμερα που τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο χαλαρά, αφιέρωσε χρόνο σε φιλικά και οικεία πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Αν κάπου αισθανθείς πίεση, μην πτοηθείς. Έχεις τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σταθείς δίπλα τους, όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κουράζεσαι. αλλά μην το βάλεις κάτω από κάποια μικρά εμπόδια που θα παρουσιαστούν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα