Όταν οι τσακωμοί στο MasterChef στιγμάτισαν την αποχώρηση

12:35 22/2/2020 - Πηγή: iPop

Ίσως για πρώτη φορά σε επεισόδιο με αποχώρηση κανείς δεν μιλάει για την αποχώρηση, αλλά για τους τσακωμούς. Οι τσακωμοί στο MasterChef στιγμάτισαν την αποχώρηση, η οποία πέρασε λίγο στα… ψιλά γράμματα.

Ο Γιώργος και η Κατερίνα έγιναν πρωταγωνιστές αυτής της παρωδίας που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο επεισόδιο του MasterChef.

Οι τσακωμοί στο MasterChef

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως πλέον η ψηφοφορία θα διεξάγεται με τους

υπόλοιπους παίκτες στον εξώστη.

Η ηττημένη κόκκινη ομάδα ξεκίνησε τη διαδικασία ψηφοφορίας, με τα μέλη της να ακολουθούν την “άτυπη” συμφωνία να μην ψηφιστεί ο αρχηγός Ηλίας από ορισμένους. Αυτό εκνεύρισε τους υπόλοιπους παίκτες που το θεώρησαν άδικο, αφού σαν αρχηγός θα έπρεπε να ήταν ένας απ’ τους υποψήφιους και να ριχτεί στη μάχη για να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι κριτές ζήτησαν απ’ την Κατερίνα να πει εάν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα της για να σώσει κάποιον απ’ τους παίκτες, ενώ οι υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος, τον οποίο είχε επιλέξει ως υποψήφιο εξαρχής ο Ηλίας, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

Η ίδια είπε πως ιδανικά θα ήθελε να σώσει τους δύο τελευταίους γιατί θεωρεί άδικο το ότι είναι υποψήφιοι, αλλά επειδή δεν μπορεί να σώσει και τους δύο, δεν θα κάνει χρήση της κάρτας.

Η ίδια χαρακτήρισε «ανέντιμη» τη συμπεριφορά του Ηλία και του Γιώργου που αντάλλαξαν με συγκεκριμένο τρόπο τις ψήφους τους ώστε να σωθεί η παρέα τους.

Ο Ιωάννης, ιδιαίτερα φορτισμένος, ζήτησε αν αυτό επιτρεπόταν να έπαιρνε αυτός τη θέση του Κωνσταντίνου Γατόπουλου ο οποίος είχε τραυματιστεί στην δοκιμασία ασυλίας, όμως, φυσικά οι κριτές του εξήγησαν πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Κατερίνα και Γιώργος συνέχισαν να ανταλλάζουν πυρά, με τον Γιώργο να νιώθει προσβεβλημένος απ’ την φράση της Κατερίνας που τον είπε ανέντιμο.

Στις δηλώσεις της στην κάμερα, η Κατερίνα χαρακτήρισε τον Γιώργο «αμόρφωτο, άξεστο και απολίτιστο» και είπε πως είναι αξιολύπητο το ύφος του.

Αν είχε επίπεδο και θεώρησε πως τον έθιξα αδίκως, όταν θα είχαν σβήσει οι κάμερες θα μου έλεγε να πιούμε έναν καφέ

Ο Γιώργος απ’ την πλευρά του είπε με έντονο ύφος στις δηλώσεις του:

Το να λες για κάποιον ότι δεν είναι έντιμος, είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο που βλέπει στην τηλεόραση και είναι κάτι πολύ κακό. Το βγάζεις μέσα μου μόνο εάν είσαι κακός άνθρωπος. Είναι μία κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι για να θυμιάσει και με την κακή την ψυχή της, προσπαθεί να κάνει κάτι το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει. Αλλά τι περιμένεις από μία κοπέλα 36 χρονών που γράφει στο χέρι της μολών λαβέ, ότι θα πάει με τον Σταυρό στο χέρι; Όχι! Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Να θυμιάσει το σπίτι; Για να φύγουν τα κακά πνεύματα; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα! Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι πάρα πολύ δίκαιος, έχω μάθει να είμαι ηθικός και να έχω τιμή. Αυτό το έχω μάθει πάρα πολύ καλά γιατί μεγάλωσα με δυο αξιολάτρευτους ανθρώπους, τον παππού μου και την γιαγιά μου, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δε θα περίμεναν να ακούσουν αυτή τη λέξη από μία κομμώτρια!

H δοκιμασία και η αποχώρηση

Φωτεινή, Γιώργος και Κωνσταντίνος κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό γλυκό του βραβευμένου pastry chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Το βουνό με σου με κρέμα και καραμέλα δυσκόλεψε και τους τρεις παίκτες, με κανέναν απ’ αυτούς να μην καταφέρνει να βγάλει ολοκληρωμένο και σωστό αποτέλεσμα.

Η Φωτεινή ήταν η μόνη που πλησίασε πολύ το γλυκό σε εμφάνιση και το έφτασε πολύ κοντά σ’ αυτό που είχαν δει οι υποψήφιοι και παρά το ότι υπήρχαν αστοχίες στις παρασκευές της, η ολοκληρωμένη της προσπάθεια της χάρισε την επιστροφή της στο σπίτι.

Ο Γιώργος είχε τις καλύτερες παρασκευές και την καλύτερη βαθμολογία, κι ας μην ήταν ολοκληρωμένο το γλυκό του. Το γεγονός ότι η προσπάθεια του Κωνσταντίνου ήταν κάτω του μετρίου του κόστισε την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το trailer της Κυριακής:

Δες ακόμα:

Ο πανηγυρισμός στο MasterChef προκάλεσε αντιδράσεις | Το τρολ των κριτών (Videos)

Το άρθρο Όταν οι τσακωμοί στο MasterChef στιγμάτισαν την αποχώρηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα