Πώς να μη φοβάσαι τις αλλαγές αλλά να τις επιζητάς; (Video)

20:49 21/2/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε φορά που υπάρχει κάποια αλλαγή, οι περισσότεροι παγώνουν. Γίνεται να αλλάξει αυτό; Το γνωστό, όσο άσχημο και να ‘ναι το διαχειρίζεσαι, ενώ το άγνωστο…; Οι αλλαγές είναι κάτι τρομακτικό για τους περισσότερους ανθρώπους. Όμως, η Πόπη Τσαπανίδου μαζί με τη Μάρεα Λαουτάρη είναι εδώ για να σε κάνουν να τις βλέπεις ως λιγότερο τρομακτικές και τελικά να σε μάθουν πώς να μη φοβάσαι τις αλλαγές!

Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε την Μάρεα Λαουτάρη, ιδρύτρια του 1+1=2 Life & Business

Coaching, και οι δυο τους συζήτησαν για το τι μπορούμε να κάνουμε για να αγαπήσουμε τις αλλαγές και να τις επιζητάμε!

Πώς να μη φοβάσαι τις αλλαγέςΔεν φοβάσαι την αλλαγή, φοβάσαι την ιδέα της αλλαγής. Εξοικειώσου μ’ αυτό το οποίο φοβάσαι. Για παράδειγμα, τα μικρά παιδιά φοβούνται τον μπαμπούλα στην ντουλάπα. Εάν ανοίξεις την ντουλάπα και δουν ότι δεν υπάρχει μέσα μπαμπούλας, δεν θα φοβούνται!Η ζωή αλλάζει διαρκώς. Τα μαλλιά αλλάζουν συνεχώς, είναι ζωντανός οργανισμός. Τα νύχια μεγαλώνουν. Το μωρό γεννιέται και μεγαλώνει. Όλα αυτά είναι αλλαγές. Γιατί οι αλλαγές είναι εξέλιξη! Δες τες μ’ αυτό τον τρόπο!Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε όσα θέλεις να κρατήσεις κι όλα όσα θέλεις να αλλάξεις. Έτσι, ο εγκέφαλός σου θα αρχίσει σιγά σιγά να συνηθίζει ότι οι αλλαγές είναι κάτι καλό!

Κι αν ακόμα δεν πείστηκες για τις αλλαγές, διάβασε όσα έχει να σου πει η Πόπη για τις αλλαγές στη δική της ζωή και μετά πήγαινε παρακάτω για να δεις το video!

Ήταν 1996. Ζούσα στη Θεσσαλονίκη, οι κοριτσάρες μου ήταν μωράκια, ήμουν ρεπόρτερ στο δελτίου ειδήσεων του ANT1, έγραφα χιλιόμετρα στα Βαλκάνια που τότε δεν ήταν και σε ηρεμία, ήμουν ονοματάκι “που τα λεγε καλα” και είχα μάλιστα πρόσφατα αναλάβει την διευθυνση του γραφείου! Ήμουν 29 χρόνων και είχα πια τον έλεγχο των πραγμάτων στη ζωή μου. Και τότε έρχεται το Mega και μου προτείνει να παρουσιάσω μαζί με τον Θοδωρή Βαμβακάρη την πρωινή ζώνη η οποια δεν σταύρωνε νουμερο αν και την παρουσίαζαν τερατα της δημοσιογραφίας, ιερά φυσικά! Spoiler

Keywords
Τυχαία Θέματα