Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά

19:22 21/2/2020 - Πηγή: iPop

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι μεν κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός συμπληρώνει δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και το νέο ιατρικό ανακοινωθέν απ’ το Αττικόν μας ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση απ’ τη διοίκηση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά έχει σταθεροποιηθεί,

αλλά παραμένει κρίσιμη.

Παράλληλα, η ανακοίνωση τονίζει πως ο δημοφιλής ηθοποιός, εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα στη ΜΕΘ, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας.

Ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Εμείς θα πούμε περαστικά στον αγαπημένο μας Κώστα Βουτσά και του ευχόμαστε να βγει σύντομα απ’ το νοσοκομείο έχοντας αναρρώσει.

Δες ακόμα:

Οι νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Κώστα Βουτσά

Το άρθρο Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα