Συνεχίζεται το αντιπλημμυρικό έργο στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής

Κανονικά συνεχίζεται, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο, το αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων των οδών Αγ. Αναργύρων και Παπανδρέου στα Πευκάκια , το οποίο είχε διακοπεί για μικρό χρονικό διάστημα λόγω τυπικών διαδικασιών. Το έργο ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου 2017 από την οδό Αγίων Αναργύρων και θα συνεχιστεί

στην οδό Γ. Παπανδρέου στην κατεύθυνση της προς την οδό Κλεισθένους.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, η εργολαβία συμμορφώθηκε στις επισημάνσεις κατοίκων της περιοχής και τις υποδείξεις του Δήμου για καλύτερη και ασφαλέστερη περίφραξη των σημείων εργασιών.

Παράλληλα, σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου, υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμό 4,3 εκατ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχιστεί στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια (καθώς και στις οδούς Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο), μετά την ολοκλήρωσή του στις οδούς Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου του Τσακού (έχει ήδη ολοκληρωθεί στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο).

The post Συνεχίζεται το αντιπλημμυρικό έργο στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα