Ποια είναι η νέα τάση στα μαλλιά για το φετινό χειμώνα

17:30 9/10/2014 - Πηγή: iPop

Η νέα σεζόν ήδη ξεκίνησε και εσύ που αγαπάς την μόδα θες να την ακολουθείς (φυσικά για να το κάνεις θέλεις να σου πηγαίνει). Έτσι πρέπει να σου μιλήσουμε για τη νέα τάση στα μαλλιά για το νέο φετινό χειμώνα.

Η νέα αυτή φθινοπωρινή και χειμερινή τάση δεν ήταν δημιουργία ούτε επινόηση κάποιου ειδικού αλλά, ξεκίνησε τελείως τυχαία

στις πασαρέλες. Τα μοντέλα στην προσπάθεια τους να ντυθούν γρήγορα και να αλλάξουν look σε 2 μόνο λεπτά, ξεχνούσαν τις άκρες των μαλλιών τους μέσα στα ρούχα τους. Τα κρυμμένα, λοιπόν, μαλλιά μέσα στις μπλούζες ή τα μπουφάν, αγαπήθηκαν πολύ και έγιναν η νέα τάση που ακούει στο όνομα tucked-in hair.

Τα κρυμμένα μαλλιά δείχνουν την αίσθηση του κρύου και της ζεστασιάς που προσφέρουν τα μαλλιά. Αναδεικνύουν την πιο κοριτσίστικη και ατημέλητη κομψότητα η οποία θέλει τη γυναίκα πιο απελευθερωμένη και λιγότερο στημένη.

Για να είναι, λοιπόν, και εσύ μέσα στη μόδα, μην επιλέγεις στιλιζαρισμένα χτενίσματα. Κάνε μία ελαφριά χωρίστρα πίσω από τα αφτιά και την ώρα που θα φορέσεις την μπούζα σου, το μπουφάν σου ή ακόμα και το κασκόλ σου άσε τα μαλλιά σου μέσα στα ρούχα και μην τα τραβήξεις να βγουν εκτός και να πέσουν στους ώμους σου.

Και για να δεις πόσο μπροστά είμαστε εμείς στο ipop.gr σου παρουσιάζουμε τη δική μας Λία Τσαπανίδου στην εκπομπή LiveU της Παρασκευής 3/10/2014!

photos:elleuk.com

The post Ποια είναι η νέα τάση στα μαλλιά για το φετινό χειμώνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα