Οι top 4 τάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι εντυπωσιακές και σίγουρα θα τις ακολουθήσεις κι εσύ

16:24 29/5/2021 - Πηγή: iPop

Ενώ ήταν μια ήσυχη χρονιά για τον κόσμο της μόδας, αυτή η σεζόν παρουσίασε σοβαρά τολμηρά και κομψά σχέδια. Μεγάλα και εντυπωσιακά σακάκια, έντονες μπλε τσάντες και κομψές μάσκες προσώπου κυριάρχησαν στις Fashion Weeks τις τελευταίες εβδομάδες. Από το Παρίσι έως το Μιλάνο, θα βρεις σοβαρή έμπνευση στυλ με τις κορυφαίες τάσεις μόδας που εντοπίζονται στο SS21 Fashion

Weeks. Οι top 4 τάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι εντυπωσιακές και σίγουρα θα τις ακολουθήσεις κι εσύ!

Οι top 4 τάσεις για το φετινό καλοκαίριΜεγάλα σακάκια

Τα υπερμεγέθη τζάκετ έρχονται και είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’80. Με τη βοήθεια των βατών στους ώμους, αυτή η εξωτερική ένδυση αναδεικνύει τη μέση σου και επιμηκύνει τα πόδια σου. Αν προσθέσεις σε αυτήν την εμφάνιση ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή ή δερμάτινα σορτς για ένα εξαιρετικά μοντέρνο στυλ, θα απογειώσεις το outfit. Τα χρώματα που ταιριάζουν σε αυτήν την τάση είναι μπλε, μαύρο και ουδέτερα.

Μαύρες μάσκες προσώπου

Στην εποχή του κορονοϊού καλώς ή κακώς η μάσκα έχει γίνει απαραίτητη. Όσον αφορά στην προστασία του εαυτού σου μπορείς να την κάνεις με στυλ. Αυτές οι κομψές μαύρες μάσκες προσώπου ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα ρούχα που φοράς και προσφέρουν μεγάλη κάλυψη για τη μύτη και το στόμα σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα μεταξωτό ύφασμα για ευκολότερη αναπνοή.

Μαντήλια

Λαμβάνοντας έμπνευση από τη δεκαετία του ’50 και του ’60, αυτή η κομψή τάση μόδας επιστρέφει! Οι μαντίλες προστατεύουν τα μαλλιά σου και προσθέτουν μια τελική πινελιά στο ντύσιμο σου. Μπορείς να επιλέξεις από ένα μεταξένιο σχέδιο με μοτίβα λουλουδιών ή περίπλοκα μοτίβα ή ακόμα και να διατηρήσεις το απλό με έντονα χρώματα και κεφαλαία γράμματα. Κατά το στυλ αυτού του αξεσουάρ, μπορείς να τυλίξεις το ύφασμα κάτω από το πηγούνι σου με έναν χαλαρό κόμπο ή να το κρεμάσεις από το πίσω μέρος του κεφαλιού σου!

Σορμπέ παστέλ τόνοι

Μια άλλη τάση που εξακολούθησε να κυριαρχεί φέτος ήταν οι παστέλ αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα εμπνευσμένα από το σορμπέ είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι και ταιριάζουν σε μια μεγάλη ποικιλία τόνων δέρματος. Μπορείς να επιλέξεις από ένα κοστούμι σε δροσερό πράσινο μέντα ή ένα υπερβολικό παλτό με μαλακή λεβάντα – καλύτερα όμως, να δοκιμάσεις και τα δύο ταυτόχρονα! Αναδεικνύει τη συνολική αισθητική σου και θα παραμείνει ένα από τα πιο κομψά στυλ για τις επόμενες εποχές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι top 4 τάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι εντυπωσιακές και σίγουρα θα τις ακολουθήσεις κι εσύ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα