Δε φαντάζεσαι με τι σκοπεύει να “ντύσει” το mega-factory της εταιρείας του ο Elon Musk!

14:46 29/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Elon Musk, ιδρυτής της Tesla, σκοπεύει να “ντύσει” το mega-factory της εταιρείας του στο Βερολίνο με κάτι που δε περνάει από το μυαλό σου. Ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να ζητήσει από καλλιτέχνες του δρόμου να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να διακοσμήσουν με γκράφιτι το εξωτερικό του mega-factory του Elon Musk!

Με γκράφιτι το εξωτερικό του mega-factory του Elon Musk

Η κατασκευή του τεράστιου εργοστασίου της Giga Berlin, το οποίο

θα επιτρέψει στην Tesla να αναπτύξει το τελευταίο της μοντέλο Y στην Ευρώπη, ολοκληρώθηκε επίσημα μετά από 10 μήνες. Τώρα, το μόνο που μένει είναι οι τελευταίες πινελιές και ο Elon Musk ελπίζει να κάνει το εργοστάσιο «ένα κόσμημα του Βρανδεμβούργου» με κάποιο «φοβερό γκράφιτι» που θα καλύψει τους εκτεταμένους τοίχους του κτηρίου. 

Τον Φεβρουάριο, ο γνωστός επιχειρηματίας με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε κάποιες λήψεις του εργοστασίου από drone, ανακοινώνοντας ότι θα καλυφθεί με γκράφιτι. Αρκετοί το πήραν σαν αστείο και σχολίασαν αναλόγως την ανάρτηση, ωστόσο τελικά ήταν μια αληθής δήλωση, η οποία από τότε επιβεβαιώθηκε και από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.

If you want to help cover Giga Berlin in awesome graffiti art, send us your work at [email protected]

Tesla (@Tesla) May 26, 2021

Η έκκληση του Elon Musk έχει αποτελέσει έμπνευση για αμέτρητα memes, με μερικά να προτείνουν απεικονίσεις του Dogecoin, του κρυπτονομίσματος που κυκλοφόρησε ο ίδιος. Άλλοι έχουν προσφερθεί να αποθανατίσουν τη διαβόητη συνέντευξη του με τον οικοδεσπότη του podcast Joe Rogan, η οποία προκάλεσε την πτώση του αποθέματος της Tesla το 2018.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δε φαντάζεσαι με τι σκοπεύει να “ντύσει” το mega-factory της εταιρείας του ο Elon Musk! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα