Black Beauty! – 5 Makeup Brands που ανήκουν σε έγχρωμες γυναίκες και γνωρίζοντάς τα μπορείς να τις υποστηρίξεις κι εσύ

14:01 29/5/2021 - Πηγή: iPop

Πρέπει να υποστηρίξουμε και να γιορτάσουμε τις μάρκες Black Beauty, τώρα και κάθε μέρα! Πρόκειται για μία καινοτομία που επεκτείνει το εύρος απόχρωσης, τις χρωστικές ύλες που υπάρχουν στο φάσμα χρωμάτων και δημιουργεί ουσιαστικά κάθε σημαντική τάση ομορφιάς στο χώρο. Παρακάτω θα βρεις, 5 Makeup Brands που ανήκουν σε έγχρωμες γυναίκες και θα μπορείς κι εσύ να τις υποστηρίξεις σήμερα, αύριο και κάθε μέρα μετά από αυτό!

5 Makeup Brands που ανήκουν σε έγχρωμες γυναίκεςIman Cosmetics

Το

θρυλικό μοντέλο Iman ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών από το 1994. Η μάρκα χαρακτηρίζεται ως η «πρώτη συλλογή καλλυντικών και περιποίησης δέρματος που έχει σχεδιαστεί για όλες τις γυναίκες του έγχρωμου δέρματος» και σίγουρα είναι μοναδική. Τα προϊόντα της επιδερμίδας είναι υπέροχα, με επιλογές χωρίς σκιά σε παραλλαγές υγρών και πούδρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMAN Cosmetics (@imancosmetics)

Lipmatic

Η Lipmatic, που ιδρύθηκε το 2014, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της πράσινης ομορφιάς: Η φόρμουλά της είναι 98% οργανική. Επιπλέον, το ευρύ φάσμα απόχρωσης, που περιλαμβάνει μεταλλικά, βαθιά μούρα και nude, είναι αρκετά χρωματισμένα για βαθύτερους τόνους δέρματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MaticCosmetics (@maticcosmetics)

UOMA Beauty

Η ιδρυτής Sharon Chuter δημιούργησε τη μάρκα ομορφιάς και η σειρά είναι γεμάτη με ισχυρά χρωματισμένα προϊόντα όπως η συλλογή Black Magic Lipstick. Εάν εστιάζεις κυρίως στο μακιγιάζ ματιών, μπορείς να δοκιμάσεις την Carnival Color Palette, η οποίο περιλαμβάνει τις πιο φωτεινές κίτρινες και πλουσιότερες χάλκινες αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UOMA Beauty (@uomabeauty)

Mented Cosmetics

Αυτή η μάρκα ιδρύθηκε από τους KJ Miller και Amanda E. Johnson και ξεκίνησε αρχικά επειδή ένιωθαν ότι δεν υπήρχαν “nude” κραγιόν που ταιριάζουν με το δέρμα των έγχρωμων γυναικών. Από τότε, η Mented επεκτάθηκε σε άλλες κατηγορίες ομορφιάς, όπως βερνίκι νυχιών και σκιά ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mented Cosmetics (@mentedcosmetics)

The Lip Bar

Αυτή η μάρκα ομορφιάς κυκλοφόρησε το 2012 με το σύνθημα «προκαλώντας το πρότυπο ομορφιάς». Αυτό το κάνει μόνο με τη δημιουργία μιας σειράς καλλυντικών vegan που όχι μόνο έχουν μεγάλη απόδοση χρώματος αλλά και έρχονται σε φιλικό σημείο τιμών. Δεν θα βρεις πουθενά καλύτερα αν θέλεις εξαιρετικά φωτεινά χρώματα στα χείλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lip Bar (@thelipbar)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Black Beauty! – 5 Makeup Brands που ανήκουν σε έγχρωμες γυναίκες και γνωρίζοντάς τα μπορείς να τις υποστηρίξεις κι εσύ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα