Η στιγμή που η Phoebe μοιράστηκε την επιτυχία της με τη Lady Gaga και η αστρονομική αμοιβή των ηθοποιών για το reunion των Friends

11:44 29/5/2021 - Πηγή: iPop

Τη μεγαλύτερη επιτυχία της, μοιράστηκε η Phoebe με την Lady Gaga στο πολυαναμενόμενο reunion των Friends. Η ημερομηνία προβολής του στην Ελλάδα φτάνει και πρόκειται να προκαλέσει εκτόξευση στα τηλεοπτικά νούμερα του καναλιού που θα φιλοξενήσει το τελευταίο επεισόδιο Friends.

Η Phoebe με την Lady Gaga τραγουδούν το “Smelly Cat”

Το θρυλικό reunion προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/5) από την πλατφόρμα της HBO. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν όταν η  Phoebe τραγούδησε μαζί με τη Lady Gaga ο πιο διάσημο τραγούδι στη σειρά, “Smelly cat”. Το απόσπασμα φυσικά έγινε viral καθώς η Phoebe εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις φωνητικές τις ικανότητες. H Lisa Kudrow υποδέχθηκε την pop star στον καναπέ του καφέ Central Park, το στέκι της λατρεμένης παρέας, στο οποίο η ηθοποιός τραγουδούσε σε αρκετά επεισόδια. Η Lady Gaga μπαίνει σιγά σιγά στον χώρο και ζητά άδεια από την Phoebe για να τραγουδήσει το Smelly Cat. Εκείνη αμέσως δέχεται και ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι.

Η Lady Gaga είπε χαρακτηριστικά πως λατρεύει αυτό το τραγούδι και ότι χάρηκε που είχε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να το ερμηνεύσει. Οι θαυμαστές είχαν τόση μεγάλη ανυπομονησία για αυτή τη συνάντηση που η πλατφόρμα «έπεσε»!

Σήμερα. Σάββατο (29/5), έγινε γνωστό μέσα από τα αμερικάνικα media ότι ο κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές πήρε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί σε αυτό το μοναδικό επεισόδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun” η Jennifer Aniston είναι η πλουσιότερη από τους έξι πρωταγωνιστές καθώς η περιουσία της ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια ακολουθεί η Courtney Cox με 150 εκατομμύρια δολάρια και ο Matthew Perry με 120 εκατομμύρια δολάρια και ο David Schwimmer με 100 εκατομμύρια δολάρια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η στιγμή που η Phoebe μοιράστηκε την επιτυχία της με τη Lady Gaga και η αστρονομική αμοιβή των ηθοποιών για το reunion των Friends εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα