Οι πρόσφυγες της Ειδομένης προσπαθούν να «αλλάξουν» τις συνθήκες διαβίωσής τους (photos)

18:26 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Την ώρα που οι επικρίσεις για τους πρόσφυγες αυξάνονται και οι συνθήκες διαβίωσης τους συνεχώς γίνονται χειρότερες αυτοί αποδεικνύουν πως έχουν, όπως όλοι δικαίωμα να ζουν ανθρώπινα. Άφησαν πίσω τους μια χώρα που καταστρέφεται από τον πόλεμο, ταξίδεψαν ώρες ατελείωτες με τα πόδια ή στοιβαγμένοι σε μια βάρκα και το μόνο το οποίο ζητούν είναι να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον γι΄αυτούς και τα παιδιά τους.

Τα τελευταία 24ωρα μένουν εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη και αναμένουν αν θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την κεντρική Ευρώπη.

Την ώρα, λοιπόν, που οι

πολλοί αντιδρούν και ζητούν την αποπομπή τους και μάλιστα άμεσα από τη χώρα μας αυτοί δείχνουν πως το μόνο το οποίο επιθυμούν είναι να ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες.

Μετά λοιπόν, από την εκκένωση του χώρου από τους Αφγανούς, ομάδα περίπου 20 Σύρων προσφύγων μάζεψαν τα σκουπίδια τα οποία υπήρχαν πεταμένα στο έδαφος.

Να σημειωθεί πως στο χώρο αυτό εκτός από τους ενήλικες βρίσκονται και μικρά τα οποία παίζουν μη καταλαβαίνοντας πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή τους, αλλά και τους λόγους για τους οποίους έχουν φτάσει στη χώρα μας.

photo: Δημήτρης Ελαγιεντ

The post Οι πρόσφυγες της Ειδομένης προσπαθούν να «αλλάξουν» τις συνθήκες διαβίωσής τους (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα