Έκκληση για άμεση ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης δια στόματος Ντομπρόβσκις

17:36 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στις Βρυξέλλες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ντομπρόβσκις: «Η μεταναστευτική κρίση καθιστά ακόμη πιο σημαντική την ανάγκη ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης».

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων του, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε αναφερόμενος στη χώρα μας που πλήττεται συνεχώς από τις προσφυγικές ροές: «Καλό θα ήταν να υπάρξουν

αποτελέσματα ως προς την εφαρμογή του μνημονίου, να ολοκληρωθεί σύντομα η πρώτη αξιολόγηση, να προχωρήσει η χρηματοδότηση του προγράμματος και να αρθεί το κλίμα αβεβαιότητας».

Βέβαια, ο Ντομπρόβσκις επισήμανε πως η δουλειά προχωράει σ’ όλους τους τομείς και σημείωσε μιλώντας για τους δημοσιονομικούς στόχους:

«Η Ελλάδα πρέπει να ικανοποιήσει τους δημοσιονομικούς στόχους που έχει συμφωνήσει, να μεταρρυθμίσει το συνταξιοδοτικό, να εκσυγχρονίσει τη δημόσια διοίκηση και να θέσει σε λειτουργία το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων».

Κλείνοντας, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν εστιάζοντας στο μεταναστευτικό τόνισε πως η χώρα μας έχει κάνει πρόοδο και πρόσθεσε επίσης: «Χρειαζόμαστε περαιτέρω προσπάθεια σε όλα τα μέτωπα και ιδίως σ’ αυτό της μετεγκατάστασης».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Έκκληση για άμεση ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης δια στόματος Ντομπρόβσκις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα