Παππάς: Υπάρχουν εκβιαστές που νομίζουν πως κυκλοφορούν στα σαλόνια

17:21 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αναφερόμενος από το βήμα της Βουλής στο κύκλωμα των δημοσιογράφων, οι οποίοι βαρύνονται με κατηγορίες εκβιασμών σε ΔΕΚΟ και πολιτικά πρόσωπα, διαμηνύει τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους «εκβιαστές που νομίζουν πως κυκλοφορούσαν σε σαλόνια».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τις αποκαλύψεις κυκλώματος δημοσιογράφων που εκβίαζε ΔΕΚΟ

και πολιτικά πρόσωπα, εισπράττοντας 550.000 ευρώ μηνιαίως από διαφημιστικά κονδύλια, δήλωσε πως «όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του διαδικτύου θα μπει στο Μητρώο με διαφάνεια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Παππάς διαμήνυσε από τη Βουλή πως «οι εκβιαστές που τολμούν να εκβιάζουν τώρα και μητέρες μόνες με παιδιά είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν».

Υπάρχουν εκβιαστές που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα σαλόνια, αλλά είναι ο βούρκος τους, τελείωσαν αυτά, άλλαξαν τα πράγματα, είπε χαρακτηριστικά. Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. κάνει καλά τη δουλειά της, προσέθεσε και ξεκαθάρισε ότι όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του διαδικτύου θα μπει στο Μητρώο (σ.σ. Εκδοτών Διαδικτύου) με διαφάνεια

Επισημαίνεται πως τα μέλη του κυκλώματος εκβιασμού, εμπλεκόμενοι στο οποίο φέρονται να είναι οι κ.κ. Π. Μαυρίκος, Π. Μουσσά και Χ. Φράγκου, φαίνεται πως κατάφερναν να εισπράττουν 550.000 ευρώ μηνιαίως από τους εκβιασμούς σε ΔΕΚΟ και πολιτικά πρόσωπα. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν τρομακτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που δρούσε το κύκλωμα.

Από την δικογραφία προκύπτει ότι ο κ. Μουσσάς είχε επικοινωνία και με άλλους συναδέλφους του με σκοπό την επίθεση σε άτομα από πολιτικούς χώρους είτε άτομα που προσπαθούν να κάνουν έλεγχο στην νομιμότητα των πράξεών του.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Παππάς: Υπάρχουν εκβιαστές που νομίζουν πως κυκλοφορούν στα σαλόνια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα