Οι Zara culottes της Kate Middleton που θα φορέσεις κι εσύ!

18:16 22/9/2019 - Πηγή: iPop

Το ότι το στυλ της Kate Middleton είναι πάντα άψογο, δεν περίμενες εμάς να στο πούμε, το αποδεικνύει η ίδια με κάθε εμφάνισή της. Το ότι έχει επιλέξει αρκετές φορές να φορέσει Zara επίσης το γνωρίζεις. Αυτό που θα μάθεις σήμερα είναι ότι οι Zara culottes της Kate Middleton

που φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνισή της, είναι το must-have κομμάτι της σεζόν.

Μια νέα εμφάνιση της Kate Middleton έρχεται να γίνει viral και ειδικότερα αυτή που πραγματοποίησε νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο νοσοκομείο Sunshine House Children and Young People’s Development Centre, στο Λονδίνο.

Για την περίσταση, η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε μια casual chic εμφάνιση με ένα Equipment πουά πουκάμισο, Zara culottes σε μαύρο χρώμα και Gianvito Rossi γόβες.

Φυσικά, αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς είναι οι Zara culottes, οι οποίες είναι ιδανικές γι’ αυτή την περίοδο και για όλα τα φθινοπωρινά looks για το γραφείο. Μάλιστα, ο τρόπος με τις οποίες της συνδύασε η Middleton είναι πάντα κλασικός, ενώ θα μπορούσες αντί για πουά πουκάμισο να προτιμήσεις είτε ένα σε λευκό είτε ένα σε παστέλ χρώμα, σαν κι αυτό με το οποίο η Zara τις παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της.

PHOTO: IAN VOGLER/AFP/GETTY IMAGES

Οι συγκεκριμένες culottes της Kate Middleton εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Zara και είναι μια αρκετά οικονομική λύση για όσους θέλουν να αντιγράψουν το στυλ της δούκισσας, καθώς κοστίζουν περίπου 50 δολάρια, αλλά και για όσες θέλουν να επενδύσουν σε μια παντελόνα που μπορούν να φοράνε απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ!

Zara ψηλόμεση παντελόνα

www.zara.comΔιάβασε ακόμη:

Culottes: Πώς να συνδυάσεις αυτό το must-have κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Photo: Instagram/@catherinemiddletn

Το άρθρο Οι Zara culottes της Kate Middleton που θα φορέσεις κι εσύ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα