To bob της Bella Hadid και της Kaia Gerber είναι το κούρεμα της χρονιάς!

14:48 22/9/2019 - Πηγή: iPop

To bob της Bella Hadid και της Kaia Gerber είναι το κούρεμα της χρονιάς και σύμφωνα με όσα είδαμε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, κάτι μας λέει ότι θα είναι και η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Τα δύο μοντέλα βρέθηκαν στο ονειρικό show της Alberta Ferretti, εάν και η αλήθεια είναι ότι τις βλέπουμε συχνά μαζί στις επιδείξεις σχεδόν όλων των μεγάλων οίκων μόδας. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Γιατί κατά τη

διάρκεια αυτής της επίδειξης συνειδητοποιήσαμε όχι μόνο ότι το bob haircut τους είναι το κούρεμα της χρονιάς -αυτό το ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό-, αλλά και ότι το χτένισμα τους στο συγκεκριμένο show είναι ιδανικό για όσες έχουν το ίδιο κούρεμα.

Αρχικά, θα μιλήσουμε για το bob της Bella Hadid, το οποίο υιοθέτησε πρόσφατα όπως και το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, που όσο κι εάν στην αρχή, είχαμε τις αμφιβολίες μας, τελικά της πάει πολύ! Το bob κούρεμα των δύο μοντέλων είναι στο σωστό μήκος, ενώ αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν είναι κομμένο σε μια ευθεία, αλλά φιλαριστά, γεγονός που κάνει ακόμα πιο εύκολο το styling τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti) στις 18 Σεπ, 2019 στις 12:38 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti) στις 19 Σεπ, 2019 στις 9:56 πμ PDT

Το styling στα μαλλιά των μοντέλων που είδαμε στην επίδειξη της Ferretti, είναι τα κυματιστά messy μαλλιά, τα οποία όσο κι εάν νομίζεις ότι δεν μπορείς να τα πετύχεις σε κοντά μαλλιά, κάνεις λάθος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πριν κάνεις τις μπούκλες, να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου αλατόνερο και μετά με ένα ψαλίδι να κάνεις μπούκλες μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών σου. Στη συνέχεια, με μια χτένα ή με τα δάχτυλα τους, πέρασε τα χέρια σου μέσα απ’ τις μπούκλες, έτσι ώστε να τους χαρίσεις αυτό το επιμελώς ατημέλητο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις 18 Σεπ, 2019 στις 4:10 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti) στις 18 Σεπ, 2019 στις 10:02 πμ PDT

Διάβασε ακόμη:

Η τάση στα νύχια που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Photo: Jamie Stoker/via Vogue

Το άρθρο To bob της Bella Hadid και της Kaia Gerber είναι το κούρεμα της χρονιάς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα