Όλα όσα αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη «Μουρμούρα» και την Κλέλια Ρένεση

17:39 22/9/2019 - Πηγή: iPop

Εν αναμονή των νέων επεισοδίων της πολυαγαπημένης σειράς, θα μιλήσουμε για όλα όσα αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη «Μουρμούρα» και την Κλέλια Ρένεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται!»

κι εκεί μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα επεισόδια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά και το γεγονός ότι σε αυτά ο κυρ-Ηλίας με την κυρία Καίτη επιστρέφουν στο σπίτι τους με το νεογέννητο μωράκι τους.

Σημειώνεται ότι η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», συνεχίζεται και φέτος για 7η συνεχή χρονιά, ενώ πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι αυτή κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00. Φυσικά, το καστ παραμένει ίδιο κι εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε σε νέες περιπέτειες.

Στη συνέντευξη του μεταξύ άλλων, ο Κυριακίδης μιλώντας για τα νέα επεισόδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Μπορώ να σου πω ότι η Κλέλια Ρένεση αντικαθιστά την ίδια τη μητέρα. Είναι τόσο προστατευτική με το μωρό».

Ο ίδιος μίλησε ακόμη για την ευστοχία του σεναρίου, αλλά και την επιτυχία του κυρ-Ηλία και κυρίας Καίτη, που όπως είπε ενώ προσπάθησαν να το αποφύγουν σε ένα επεισόδιο με την Κλέλια Ρένεση, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει εφικτό.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη «Μουρμούρα»:

Δες και το απολαυστικό τρέιλερ του νέου κύκλου:

Κυκλοφόρησε το trailer της Μουρμούρας κι απλά ανυπομονούμε! (Video)

Το άρθρο Όλα όσα αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη «Μουρμούρα» και την Κλέλια Ρένεση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα