Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου!

14:07 22/9/2019 - Πηγή: iPop

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου το πρώτο της παιδάκι και την ανακοίνωση έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η μητέρα της Ελένη Γκασούκα.

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου το πρωί της Κυριακής, με την αποκάλυψη να κάνει η μητέρα της ηθοποιού μέσα απ’ τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, έγραψε: «Ήρθε».

Η ηθοποιός που έγινε για πρώτη φορά μανούλα,

έφερε το πρωί της Κυριακής στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Αρκετοί ήταν όσοι έσπευσαν να ευχηθούν στη γιαγιά Ελένη Γκασούκα για τον ερχομό του εγγονού της, μεταξύ των οποίων και η Λένα Παπαληγούρα, που της ευχήθηκε: «Όλα τα καλά. Χίλιες ευχές σε όλη την οικογένεια. Να είναι γέρος και τυχερός! Άπειρη αγάπη από όλους μας και κυρίως απ’ το γιο μου, τον μελλοντικό του φίλο».

Σημειώνεται ότι η Φωτεινή Αθερίδου όλο το Καλοκαίρι ανέβασε πολύ τρυφερές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα απ’ τις διακοπές της, αλλά και απ’ τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του μωρού της. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, είχε χαρακτηριστικά γράψει: «Άντε λίγο ακόμα … στήσαμε κ σε περιμένουμε!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ασορτί !

Keywords
Τυχαία Θέματα