Οι 5 αδικημένοι «MasterChefs» που δεν σήκωσαν το… τρόπαιο!

20:11 30/4/2020 - Πηγή: iPop

Πολλοί είναι οι παίκτες του MasterChef που έχουν αφήσει «εποχή» για τις επιδόσεις και τους χαρακτήρες τους. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς έφυγαν νωρίς, ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. Οι τελευταίοι απ’ αυτούς μπορούν να χαρακτηριστούν και ως οι αδικημένοι παίκτες του MasterChef. 

Μάγειρες με τεράστιο ταλέντο, στους οποίους η τύχη γύρισε την πλάτη λίγο πριν τον τελικό. Θα μπορούσαν, χωρίς αμφιβολία, να είχαν κερδίσει το διαγωνισμό, γεγονός που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Ποιοι είναι αυτοί, όμως, αδικημένοι παίκτες του MasterChef;

Δημήτρης Παπαπαναγιώτου

Διαγωνιζόμενος

μάγειρας στο Masterchef 1! Εκτός από τα πολλά «-πα» στο επίθετο του, είχε και πολλά ταλέντα στον τομέα της μαγειρικής. Ήταν από του παίκτες του MasterChef 1, που ξεχώρισε, όχι μόνο για τη μαγειρική του αντίληψη, αλλά και για το ήθος του. Ο δρόμος του στο διαγωνισμό σταμάτησε στην τετράδα, με τον ίδιο να μην σκύβει το κεφάλι και να δηλώνει χαρούμενος για την πορεία του. Λίγο αργότερα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα ως chef στο Bios Home Kitchen, όπου εργάστηκε για λίγο, μέχρι που βρέθηκε στο πλευρό του Πάνου Ιωαννίδη στο Ovio restaurant.

View this post on Instagram

Έχει περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που μαγείρευα για εσάς σε δικό μου χώρο, στο μεσοδιάστημα είμαι στα παιδικά χωριά SOS κάνοντας ίσως την πιο όμορφη δουλειά που έχω κάνει ποτέ… Από Σεπτέμβρη όμως θα επανέλθω στο προσκήνιο και όταν αυτό συμβεί θα ενημερώσω, τα φιλιά μου και καλό καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα