1 χρόνο παντρεμένοι: Αδημοσίευτες φωτογραφίες απ’ τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου

14:52 30/4/2020 - Πηγή: iPop

Επέτειος γάμου για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας την Δευτέρα του Πάσχα το 2019, που είχε πέσει 29 Απριλίου, σε πολύ στενό κύκλο. Με αφορμή την επέτειό τους, βλέπουμε αδημοσίευτες φωτογραφίες απ’ τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου που ανέβασαν οι ίδιοι στα προφίλ τους στο Instagram.

Το ζευγάρι δύο μήνες μετά τον γάμο του, αποφάσισε να κάνει ένα γαμήλιο

πάρτι στη Νάξο, σε μεγαλύτερο κύκλο, έχοντας στο πλευρό τους τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους τους.

Η πρώτη επέτειος γάμου για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο έπεσε μέσα στην καραντίνα, και φυσικά, όπως όλοι μας, ήταν κλεισμένοι στο σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι δυο τους αντάλλαξαν ευχές σε αναρτήσεις που έκαναν, στις οποίες μάλιστα είδαμε και φωτογραφίες απ’ τον γάμο τους που δεν είχαμε δει μέχρι πρότινος!

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες απ’ τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου

Παρακάτω στις αναρτήσεις του ζευγαριού θα δεις τις φωτογραφίες απ’ τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου.

Βάσω Λασκαράκη

Η ηθοποιός ανέβασε μια χιουμοριστική φωτογραφία που είχαν τραβήξει με την ίδια να οδηγάει και τον αγαπημένο της πίσω απ’ το αυτοκίνητο να κάνει ότι το “σπρώχνει”.

«29/4/2019 Our trip to happiness. Χρόνια πολλά αγάπη μου …να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί….», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.

View this post on Instagram

29/4/2019 ♡ Our trip to happiness ♡ Χρόνια πολλά αγάπη μου …να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί…. #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos I̳N̳ T̳H̳E̳ E̳N̳D̳, E̳V̳E̳R̳Y̳T̳H̳I̳N̳G̳ I̳S̳ A̳ G̳A̳G̳ #charliechaplinquote #partyloaded #Photocredit to @smphotographer.gr

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on Apr 29, 2020 at 1:00pm PDT

Λευτέρης Σουλτάτος

Ο σεφ απ’ την πλευρά του ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και μια δεύτερη, την ίδια με της Βάσως.

«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα … σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας», ήταν αυτό που έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

View this post on Instagram

29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα … σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας … @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party

Keywords
Τυχαία Θέματα