Gigi Hadid και Serena Williams θα αναμετρηθούν στο τένις! Με ποια πλευρά θα είσαι;

17:02 30/4/2020 - Πηγή: iPop

Gigi Hadid και Serena Williams θα αναμετρηθούν στο τένις! Με ποια πλευρά θα είσαι; Αν και το προφανές είναι να είσαι με την Serena καθώς είναι το νο1 στον κόσμο, μήπως θα έπρεπε να στηρίξουμε το outsider; 

Λίγη σημασία έχει και το ποια κερδίσει και με ποιανής το μέρος θα είσαι, γιατί αυτός ο αγώνας τένις θα γίνει για καλό σκοπό και θα έχει ως στόχο την ψυχαγωγία και τη συγκέντρωση χρημάτων για όσους έχουν ανάγκη.

Η αστέρας του τένις και το μοντέλο θα παίξουν έναν εικονικό αγώνα τένις το Σαββατοκύριακο, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο Facebook

Gaming κι αναμένεται να τον παρακολουθήσουν εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο!

Το τουρνουά “Mario Tennis Aces”, που διοργανώνεται από την IMG, βάζει τους πρωταθλητές του τένις να αντιμετωπίζουν στο βιντεοπαιχνίδι του Nintendo Switch μοντέλα, αθλητές κι άλλες διασημότητες, που παίζουν ως χαρακτήρες απ’ τον Super Mario. Εκτός από την Hadid και την Williams, στο τουρνουά θα συμμετέχουν επίσης οι Hailey Bieber και Naomi Osaka, Karlie Kloss και Maria Sharapova, Venus Williams και DeAndre Hopkins κι άλλοι.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος στις 3 Μαΐου. Κάθε παίκτης θα δώσει μια δωρεά 25.000$ σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του, ενώ ο νικητής του τουρνουά θα δώσει επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Οι σχολιαστές θα είναι ο θρύλος του τένις John McEnroe και ο YouTuber iJustine.

@serenawilliams23

original sound – serenawilliams23

Κι αν όση ώρα διαβάζεις το άρθρο απόρησες, να σου πούμε πως Gigi Hadid και Serena Williams είναι εδώ και χρόνια πολύ καλές φίλες, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι θα διαγωνιστούν μαζί!

Τι είναι το viral “All In Challenge” που κάνουν όλοι;

Δες ακόμα:

Η Serena Williams συμμετέχει στο Tennis Challenge του Roger Federer κι είναι απολαυστική!

Το άρθρο Gigi Hadid και Serena Williams θα αναμετρηθούν στο τένις! Με ποια πλευρά θα είσαι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα