Οι 4 κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου έρχονται στη Αθήνα

17:06 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Μαζί με την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου, οι 4 κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου: Max-Emanuel Cencic, Xavier Sabata, Vince Yi και Yuriy Mynenko έρχονται στη χώρα μας να μας μαγέψουν. Σε ένα μουσικό υπερθέαμα στο Μέγαρο Μουσικής θα ερμηνεύουν άριες και σύνολα των Antonio Vivaldi, Johann Adolf Hasse, George Frideric Handel για μία και μόνο παράσταση στις 23 Οκτωβρίου.

Στο μεγάλο γκαλά θα πρωταγωνιστούν οι 4 κορυφαίοι τενόροι του κόσμου οι υπόσχονται να ενθουσιάσουν το κοινό και να τους δείξουν τον μοναδικό τρόπο με τον πιο δείχνουν τις φωνητικές τους δεξιότητες στον κόσμο.

Εκεί οι παραβρισκόμενοι θα μπορέσουν να ακούσουν άριες υψηλών δεξιοτεχνικών απαιτήσεων και αποσπάσματα από ορχηστρικά κομψοτεχνήματα του μπαρόκ ρεπερτορίου.

Αν, λοιπόν, ανήκεις και εσύ στο κοινό που αγαπά την όπερα δεν πρέπει για να κανέναν λόγο να χάσεις την παράσταση των τεσσάρων αυτών εξαιρετικών φωνών και προσωπικοτήτων. Τρέξε να πάρεις το δικό σου εισιτήριο γρήγορα γιατί η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο.

H παρέα των τεσσάρων αυτών εξαίρετων καλλιτεχνών θα σε πάει πίσω στο ν 18ο αιώνα και θα σε κάνει να θυμάσαι για όλη την υπόλοιπη ζωή σου αυτή τη μαγική βραδιά.

Info!

Μέγαρο Μουσικής – αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Τηλέφωνο: 2107282333
Ημέρα παράστασης: 23/10
‘Ώρα παράστασης: 20:30
Τιμές εισιτηρίου: Από 7,5 έως 50 Ευρώ

The post Οι 4 κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου έρχονται στη Αθήνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα