Φτιάξε ένα καθρέφτη τοίχου με χάρτινα λουλούδια

14:15 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο τοίχος σου θέλει ανανέωση! Βρήκαμε, λοιπόν, για εσένα ένα εντυπωσιακό καθρέφτη τοίχου με χάρτινα λουλούδια που μπορεί να μπει ακόμα και στο σαλόνι σου. Το περίεργο, όμως, ξέρεις ποιο είναι; Ότι όλοι θα σε ρωτούν από τι έχεις φτιάξει τα λουλούδια και κανείς δε θα πιστεύει ότι είναι από χάρτινες θήκες αυγών. Η κατασκευή σου αυτή είναι απλή και, όπως, κατάλαβες από τα υλικά της πολύ οικονομική.

Τι θα χρειαστείς για τον καθρέφτη τοίχου με χάρτινα λουλούδια;ΚαθρέφτηΜεγάλη χάρτινη θήκη αυγώνΣιλικόνηΨαλίδιΟύπα τοίχουΠώς θα φτιάξεις τον καθρέφτη τοίχου με χάρτινα λουλούδια;Κόψε τη χάρτινη θήκη
αυγών σε κομμάτια. Το κάθε κομμάτι που θα κόψεις θα είναι η κάθε θήκη για το ένα μόνο αυγό.Με το ψαλίδι σου άνοιξε τις θήκες που έκοψες και φτιάξε τες λουλούδια.Επανέλαβε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτιάξεις πολλά λουλούδια και ξεκίνα να τα κολλάς.Για να τα κολλήσεις θα βάλεις σιλικόνη στον καθρέφτη σου και θα τα πιέσεις για να κολλήσουν καλά φτιάχνοντας μία κορνίζα για τον καθρέφτη.Κρέμασε με τα ούπα τον καθρέφτη στον τοίχο και είσαι έτοιμος-η.Tip!

Αν θες μπορείς να μην αφήσεις τα λουλούδια σου στην απόχρωση που έχει η θήκη των αυγών. Μπορείς να τα βάψεις σε όποιο χρώμα εσύ επιθυμείς με ένα σπρέι.

photos:cairodar.com

The post Φτιάξε ένα καθρέφτη τοίχου με χάρτινα λουλούδια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα