Τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη

13:16 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα η νέα τραγωδία στην άσφαλτο που έγινε σήμερα το πρωί (15/10) γύρω στις 10:00 π.μ. στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σε αυτό το τρομερό δυστύχημα έχουν χάσει τη ζωή τους ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου δέκα ετών, η 30χρονη μητέρα του και ένας ακόμη άντρας. Από την σφοδρή σύγκρουση έχει τραυματιστεί επίσης ακόμα ένα άτομο, που διακομίσθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μικρού μεγέθους

αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση προς Περιστέρι «καρφώθηκε»με μεγάλη σε ένα περίπτερο το όποιο βρίσκοντα μπροστά του. Ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να προλάβει το κόκκινο φανάρι και έτσι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε περίπτερο, σταθμευμένα οχήματα και μία στάση λεωφορείου όπου περίμενε κόσμος.

Στο περίπτερο σκότωσε τη γυναίκα με την κόρη της, μετά παρέσυρε μηχανάκι, ενώ μετά έπεσε στη στάση των λεωφορείων και τέλος συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα.

Ο οδηγός του Smart μετά από αυτή την τρελή πορεία βγήκε μόνος του από το όχημα, ενώ η Πυροσβεστική απεγκλώβισε ζωντανό το συνοδηγό του. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και έχει ήδη μαζευτεί πλήθος κόσμου.

The post Τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα