Ο Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του και είναι στο Παρίσι!

13:06 11/9/2019 - Πηγή: iPop

Τα νεότερα για τον Σουμάχερ μπορεί να δίνονται με το σταγονόμετρο αλλά τουλάχιστον είναι καλά! O πρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται στο Παρίσι και έχει τις αισθήσεις τους. 

Τα νεότερα για τον Σουμάχερ και την πορεία της υγείας του δίνονται σιγά-σιγά και χωρίς κάποια ανακοίνωση από την οικογένεια.

Σύμφωνα με τις

τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Σουμάχερ ταξίδεψε σε νοσοκομείο του Παρισιού για θεραπεία υπό έναν ερευνητή ειδικών βλαστοκυττάρων, τον Philippe Menasche. Συγκεκριμένα, είχε προγραμματιστεί να γίνει μια χειρουργική επέμβαση το Καλοκαίρι αλλά αναβλήθηκε λόγω ενός «απροσδόκητου προβλήματος υγείας».

Ο πρωτοπόρος Γάλλος καρδιοχειρουργός Philippe Menasche εξειδικεύεται σε καινοτόμες θεραπείες μέσω «μετάγγισης βλαστοκυττάρων» και φαίνεται πως υποδέχτηκε τη Δευτέρα τον Μίκαελ Σουμάχερ συνοδεία δυνάμεων ασφαλείας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την αποκάλυψη της μεταφοράς του στο Πομπιντού, το νοσοκομείο «έχει σχεδόν μετατραπεί σε οχυρό», όπως αναφέρει η Le Parisien, ώστε να μη γίνει γνωστή καμία παραπάνω πληροφορία.

Σύμφωνα με πηγές από την ίδια εφημερίδα, μια υπάλληλος στην μονάδα καρδιολογία αποκάλυψε σε έναν από τους συναδέλφους της πως ο Γερμανός πιλότος της F1 «έχει τις αισθήσεις του».

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει τις αισθήσεις του», αναφέρει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζαν Τοντ, πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου επισκέφτηκε τον Σουμάχερ για περίπου 45 λεπτά και υπάλληλος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε επίσης πως «ο θρύλος είναι εδώ».

Ο πρώην manager του Σουμάχερ, Nick Fry, αναφέρει στο βιβλίο του Survive. Drive. Win πως η οικογένεια θα έπρεπε να αναφέρει κάτι, καθώς , ανεξάρτητα από το αν είναι καλά τα νέα ή όχι, είναι σημαντικό καθώς πολλοί άνθρωποι ίσως νιώθουν το ίδιο και ίσως δεν νιώσουν μόνοι τους σε όλο αυτό που περνούν.

Η Κορίνα (σύζυγος του Σουμάχερ) και η οικογένεια του έχουν κρατήσει πολύ στενά τον έλεγχο στις πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του και τη θεραπεία του, που νομίζω ότι είναι κρίμα

Ο Fry δήλωσε πως δεν υπάρχουν απλώς πολλοί fans του Σουμάχερ στη Γερμανία ή fans της Mecedes Benz, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται για την υγεία και την πορεία του πρωταθλητή της Formula 1.

Να θυμίσουμε πως ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης μετά το ατύχημα που είχε στο σκι το 2013, το οποίο του προκάλεσε πολλές κακώσεις και τραύμα στον εγκέφαλο. Ο Σουμάχερ παρέμενε σε κόμμα για μεγάλο διάστημα και όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα!

Διαβάστε επίσης:

Τι αποκάλυψε ο διασώστης του Σουμάχερ για όσα ακολούθησαν μετά το ατύχημα

Το άρθρο Ο Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του και είναι στο Παρίσι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα