Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2019)

08:01 11/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2019):Κριός

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία

της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια ευχάριστη πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο την οποία δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Οργανώσετε όσο γίνεται καλύτερα το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε χρόνο να πάτε, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Ταύρος

Σημαντικές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα σας δοθούν οι νέοι σας στόχοι. Επίσης η σημερινή ημέρα είναι θετική, για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας και έχετε κανονίσει να περάσετε από συνέντευξη. Με χαμόγελο και πίστη στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας θα πάτε καλά.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε στους δικούς σας ανθρώπους τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κλείσετε οριστικά μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό.

Καρκίνος

Το βλέμμα σας στις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα στραμμένο εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (πχ. Εφορία, Δάνεια) οι οποίες σας ταλαιπωρούν καιρό. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε ή να δεσμευτείτε.

Λέων

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σήμερα θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή και τι έχει να σας πει και η άλλη πλευρά.

Παρθένος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας. Ενώ, είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσικής σας κατάσταση.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς.  Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Αφήστε στην άκρη για λίγο ότι σας ζορίζει, και να κανονίστε να δείτε τους φίλους σας, με τους οποίους θα περάσετε όμορφες στιγμές ή ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, όπως με το αγαπημένο σας σπορ.

Σκορπιός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την τακτοποίηση του ώστε να το κάνετε πιο όμορφο και ζεστό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να καλέσετε στο σπίτι σας φίλους, με τους οποίους θα περάσετε όμορφα με φαγητό και χαλαρή κουβέντα.

Τοξότης

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα νέα τους, παράλληλα όμως, θα έχετε την ευκαιρία να με χαρά τις συμβουλές σας σε ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Αιγόκερως

Με δυναμικό τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά. Παράλληλα όμως, είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε σπατάλες πάνω στον ενθουσιασμό σας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, από την μια πλευρά θα σας κάνει ιδιαίτερα ορμητικούς με αποτέλεσμα να μοιάζετε με χείμαρρο που στο πέρασμα του παρασύρει τα πάντα. Η μόνη λύση για να αποφύγετε τις εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις είναι να βρείτε τρόπους ώστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας, μια καλή λύση είναι πάντα η επίσκεψη σας στο γυμναστήριο.

Ιχθείς

Ημέρα χαμηλής ενέργειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει αρκετά τα ενεργειακά σας αποθέματα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ότι δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αναβάλετε όσες υποχρεώσεις έχετε για αργότερα και να ασχοληθείτε μόνο με δραστηριότητες που δεν απαιτούν από εσάς μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα