Spoiler alert! Αυτό το κορίτσι απ’ τις οντισιόν του GNTM μπαίνει στο σπίτι!

09:57 11/9/2019 - Πηγή: iPop

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά, κερδίζοντας αμέσως τους τηλεθεατές. Απ’ τα κορίτσια που έχουμε δει μέχρι στιγμής έχουμε ξεχωρίσει πραγματικά ορισμένες πολύ όμορφες και συμπαθητικές παρουσίες! Κι ενώ παρακολουθούμε ακόμα τις οντισιόν, μάθαμε το πρώτο κορίτσι που μπαίνει στο σπίτι! Και ναι, έχουμε το πρώτο spoiler για το GNTM 2!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί κι έχεις καταλάβει, οι οντισιόν που βλέπουμε τώρα εμείς έχουν γίνει αρκετό καιρό πιο πριν και κανονικά έχει περάσει ήδη η φάση και του bootcamp και τα κορίτσια έχουν

μπει στο σπίτι του GNTM, ξεκινώντας τις εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Ποιο είναι το spoiler για το GNTM 2;

Το πρώτο κορίτσι που ξέρουμε -σχεδόν σίγουρα- ότι έχει μπει στο σπίτι του GNTM.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Κάτια Ταραμπανκό, η οποία μάλλον βρίσκεται ήδη στο σπίτι και διαγωνίζεται, με στόχο να γίνει το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Πώς γνωρίζουμε ότι είναι μέσα στο σπίτι; Απ’ το ότι ο σύντροφός της ανέβασε ένα Story στο Instagram του πριν από δύο εβδομάδες στο οποίο έγραφε:

Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι…Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω. Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήττα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top

Φανταζόμαστε, λοιπόν, ότι αφού το συγκεκριμένο post γράφτηκε πριν δύο εβδομάδες και τα γυρίσματα των οντισιόν και του bootcamp έχουν ολοκληρωθεί, η Κάτια βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM γι’ αυτό και του λείπει!

Θυμίζουμε ότι η Κάτια Ταραμπανκό ξεχώρισε απ’ την πρώτη στιγμή που μπήκε στον χώρο των οντισιόν με την όμορφη εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την γλυκύτητα του χαρακτήρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, γνώριζε ήδη τον Δημήτρη Σκουλό, τον οποίο γνώρισε σε μια φωτογράφηση κι εκείνος την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή. Τελικά είχε δίκιο, γιατί είναι απ’ τις πιο εντυπωσιακές και συμπαθητικές κοπέλες που έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Δες ακόμα:

Τα δάκρυα του Μπράτη, η συγγενής του Κικίλια και η Beyonce στο GNTM | Videos

Το άρθρο Spoiler alert! Αυτό το κορίτσι απ’ τις οντισιόν του GNTM μπαίνει στο σπίτι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα