Τα ζώδια της Τετάρτης 11ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε νέα σχέδια και μακρινά ταξίδια. Η θετική διάθεση θα σας απομακρύνει από αναβολές και αντικρουόμενες σκέψεις. Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα εξελιχθούν σε ένα κλίμα διασκέδασης.

Λέοντες, η μοναξιά και η αποχή σας από δραστηριότητες δείχνουν μία αρνητική ψυχολογία. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στην ζωή σας με σθένος και στρατηγική σκέψη.

Ζυγοί, η ενασχόλησή σας με αθλητικές δραστηριότητες

ή καλλιτεχνικά θέματα, θα σας απομακρύνουν από αρνητικές σκέψεις. Θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να έχετε την ευελιξία, να δείτε από μία διαφορετική οπτική τις καταστάσεις γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο έλεγχος που μπορεί να αισθανθείτε από τα πρόσωπα που συνεργάζεστε στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως είναι αρκετά σκληρός για την ψυχολογία σας. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείτε, θα είναι σημαντικός για την εξισορρόπηση των σχέσεών σας. Απλά μείνετε ψύχραιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας έρθει η επιθυμία να κάνετε κάτι διαφορετικό και καινοτόμο. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα δεν σας ικανοποιούν, αντιθέτως δεσμεύουν την ενεργητικότητά σας. Νέες φιλίες και νέα πράγματα που θα σας προτείνουν, θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε την καλλιτεχνική σας φύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ίσως μπείτε στην διαδικασία να προστατέψετε τον εαυτό σας από εισβολές τρίτων προσώπων. Η αυστηρή στάση σας, δεν θα αφήσει το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν και να προπαγανδίσουν πίσω από την πλάτη σας. Μείνετε επιφυλακτικοί απέναντί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο και που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ όμορφα. Ο ενθουσιασμός θα σας οδηγήσει σε πράγματα αντισυμβατικά, χαρίζοντας ένα πολύχρωμο τόνο στην ημέρα σας. Θυμηθείτε ότι κάτι που αρχίζει τόσο ξαφνικά, μπορεί να έχει το ίδιο τέλος.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας κατάσταση σήμερα, δεν βοηθάει να κάνετε νέα πράγματα και να συμμετέχετε σε σημαντικές υποθέσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός, θα σας απομακρύνει από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δεν χρειάζεται να επιμείνετε σε θέματα που απαιτούν ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ένταση του παρελθόντος, σας έχει πιέσει αρκετά και νιώθετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε. Η διασκέδαση, οι έξοδοι και η επαφή σας με νέα πρόσωπα, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα σας βγάλουν από αρνητικές καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά συναισθήματά σας και γευτείτε την ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η ασχολία σας με νέες δραστηριότητες και χόμπι, θα σας βοηθήσει συναισθηματικά και θα σας κρατήσει ενεργούς προς την κατάκτηση του στόχου σας. Σήμερα, ίσως να μην είναι η κατάλληλη μέρα να βρεθείτε σε επαγγελματικά ραντεβού και να πραγματοποιήσετε επενδύσεις που έχετε στο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάξη που θα βάλετε στα οικονομικά σας, θα είναι σημαντική για την διατήρηση της υλικής σας ασφάλειας. Η αποφυγή περιττών εξόδων, είναι το κλειδί της ισορροπίας. Η σχέση με τον σύντροφο σας θα κυλήσει ευχάριστα, απλά μην αφήσετε την διάθεσή σας να επηρεάσει συζητήσεις που θα γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα έχετε εύνοια σε νέες συνεργασίες και σε επενδύσεις που πρόκειται να κάνετε. Άτομα γυναικείου φύλου, θα έχουν μία καλύτερη επικοινωνία μαζί σας. Κάντε τον απαραίτητο έλεγχο και προχωρήστε σε ενέργειες που έχετε προγραμματίσει από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόοπτα γεγονότα θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας με άτομα που βρίσκεστε ήδη σε συνεργασία. Ο έλεγχος των καταστάσεων υπό νέο καθεστώς, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε την απαραίτητη ώθηση στα επαγγελματικά σας. Σταθείτε απέναντι στα πράγματα με αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής σήμερα και νιώθετε ανασφάλεια, για τα επόμενα βήματά σας. Πριν οδηγηθείτε σε οποιαδήποτε απόφαση, αφήστε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεστε για να ισορροπήσετε εσωτερικά. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας οδηγήσει σε άτομα του παρελθόντος και θα νιώσετε την ανάγκη να συζητήσετε μαζί τους. Ο χρόνος που θα περάσετε μαζί, θα σας χαρίσει ευχάριστα συναισθήματα και στιγμές. Οι εξορμήσεις στην φύση και οι αθλητικές δραστηριότητες, θα σας χαρίσουν περισσότερη ευεξία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα