Αυτά είναι τα νέα iPhones που είδαμε στην παρουσίαση της Apple | Photos

21:23 10/9/2019 - Πηγή: iPop

Για ακόμη μια χρονιά η παρουσίαση της Apple | Photosκεντρίζει το ενδιαφέρον και ο Tim Cook έδωσε το παρόν στο ετήσιο event. 

Όλοι περίμεναν να δουν την παρουσίαση της Apple και τα νέα προϊόντα της, συγκεκριμένα τα νέα iPhones και φυσικά τη τιμή αυτών. Το iPhone 11 έρχεται

σε τιμή έκπληξη και με νέες δυνατότητες που ανταγωνίζονται τα παλαιότερα ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε τριπλή κάμερα στο iPhone 11 Pro.

Εκτός από τα νέα iPhone είδαμε το Apple TV, το νέο iPad και φυσικά το Apple Watch Series 5.

Τα καινούργια μοντέλα στην παρουσίαση της AppleΤο iPhone 11

Κατά την παρουσίαση του iPhone 11 ο Tim Cook ανέφερε πως έχει ικανοποιήσει στο 99% τους καταναλωτές.

Το iPhone 11 έρχεται σε 6 χρώματα εκτός από λευκό και μαύρο, σε πράσινο, μωβ κίτρινο μεταξύ άλλων και έχει ήχο Dobly Atmos και special audio που σημαίνει πως ο ήχος του θα είναι πολύ καθαρός. Το iPhone 11 έχει μεγάλη τετραγωνισμένη κάμερα αλλά δύο μόνο φακούς.

Για την κάμερα

To iPhone 11 έχει «wide camera» και «ultra wide camera» αναλόγως το πόσο ευρεία θέλεις να είναι η οπτική ενώ μπορείς εύκολα να εναλλάσσεις αυτές τις δύο και να κάνεις zoom out στην ίδια φωτογραφία και να τη βλέπεις και με τις δύο οπτικές.

H Αpple χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό για να εντοπίζει τα αντικείμενα στις φωτογραφίες και ενισχύει τα πρόσωπα στις φωτογραφίες στο Portrait Mode.

Παράλληλα, υπάρχει ένα νέο Portrait Lighting effect, το οποίο ονομάζεται High-Key Mono. Πολύ περισσότερο έχει ένα νέο night mode το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα για να φωτίζει τις φωτογραφίες και να μειώνει το «θόρυβο».

Αναφορικά με τα video έχει ανάλυση 4K έως 60fps και μπορείς να κάνεις εύκολα αλλαγή σε υπερβολικά ευρεία λειτουργία και στο video. Η Apple ισχυρίζεται πως έχει την καλύτερη ποιότητα video από ποτέ.

Selfie camera

Και η selfie camera αναβαθμίστηκε για να κάνει πιο εύκολη τη λήψη selfies σε mode τοπίου. Μπορείς επίσης να βγάζεις videos σε slow motion χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα ή αλλιώς «slofies», όπως το ονομάζει η Apple.

A13 ‘Bionic’ chip

Η Apple μίλησε και για το νέο A13 ‘Bionic’, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία έχει ταχύτερο CPU και GPU από οποιοδήποτε smartphone.

Το iPhone 11 θα έχει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας κατά μία ώρα από το iPhone XR.

Η τιμή του ανέρχεται στα 699 δολάρια.

To iPhone 11 Pro

Το iPhone 11 Pro επιβεβαιώνεται και αποτελεί πραγματικότητα. Είναι το πρώτο smartphone που η Apple ονομάζει Pro και όπως αναφέρει έχει σχεδιαστεί «για όλους μας, ακόμα κι αν δεν είμαστε επαγγελματίες».

Η συσκευή πρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι, κατεργασμένο γυαλί με ματ φινίρισμα.Έρχεται σε σκούρο πράσινο χρώμα, γκρι, ασημένιο και χρυσό. Ναι, νέα χρώματα!

Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Η μπαταρία του πρώτου αντέχει 4 ώρες περισσότερο από το iPhone XS και το Pro Max αντέχει 5 ώρες περισσότερο iPhone XS.  To iPhone 11 Pro είναι 5.8 ίντσες και το iPhone 11 Pro Max είναι 6.5 ίντσες.

Παράλληλα, έχει super retina XDR display, HDR 10, Dobly vision και ειδικό ήχο.

Κάμερα

Κατά την παρουσίαση, ο Phil Schiller έδειξε ορισμένες υπέροχες φωτογραφίες τραβηγμένες από το iPhone 11 Pro, κοντινό σε ένα μάτι, έναν άνδρα να ρίχνει νερό, μια γυναίκα στην παραλία και πολλές ακόμη.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το υλικό, αλλά και κάποιο πολύ έξυπνο λογισμικό που εργάζεται στο παρασκήνιο για να βελτιώσει τις εικόνες.

Η Apple αναφέρθηκε σε ένα μελλοντικό update που ονομάζεται Deep Fusion, το οποίο παράγει μια φωτογραφία από εννέα εικόνες – οκτώ από τις οποίες παίρνει προτού πατήσεις το κουμπί λήψης!

Η πιο σημαντική αλλαγή με τα περσινά iPhone XS και iPhone XS Max είναι μια τρίτη κάμερα στο πίσω μέρος. Όπως και το iPhone 11 τα νέα iPhone 11 Pro θα διαθέτουν το A13 Bionic chip της Apple, δηλαδή τα πιο γρήγορα CPU και GPU σε smartphone.

Τα χαρακτηριστικά:

12MP regular camera | 26mm f/1.8 | Optical image stabilization12MP ultra-wide camera | 13mm f/2.4 | 120-degree field of view12MP telephoto / portrait lens | 52mm f/2.0 | Optivcal image stabilization

H τιμή του; Το iPhone 11 Pro ξεκινά από τα $999 και το 11 Pro Max ξεκινά από τα $1099.

Ωστόσο, η Apple σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις το παλιό σου iPhone για ένα νέο μοντέλο κι έτσι είναι πιο οικονομικό.

Apple TV app

O Tim Cook παρουσίασε την πρώτη μεγάλη έκπληξη της ημέρας: Οι υπηρεσίες του Apple streaming video θα κοστίζουν $4.99 τον μήνα για την οικογενειακή συνδρομή. Όλα τα υπέροχα shows θα είναι στην τιμή του να νοικιάσεις μια ταινία.

Το Apple TV+ θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο με την αγορά μιας νέας συσκευής όπως το iPhone ή το Macbook. Οι πρώτες εκπομπές θα είναι διαθέσιμες την 1η Νοεμβρίου μέσω της εφαρμογής Apple TV και θα προστίθενται περισσότερα κάθε μήνα. To λανσάρισμα θα γίνει σε περισσότερες από 100 χώρες.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, οι μετοχές στο streaming site του Netflix υποχώρησαν σχεδόν 3% στα $ 285,72.

Νέο iPad

Αυτό ήταν μη αναμενόμενο καθώς έχουμε το iPad έβδομης γενιάς. Μια συσκευή με οθόνη 10,2 ιντσών Retina ε 3.7x ευρύτερη οπτική γωνία με έξυπνη υποδοχή, που σημαίνει ότι μπορείς να προσθέσεις το πληκτρολόγιο του iPad Pro. Όπως και η τελευταία έκδοση, διατηρεί επίσης την υποστήριξη Apple Pencil.

Έχει το ίδιο design με το τελευταίο iPad απλά λίγο μεγαλύτερο. Έχει πιο δυνατό επεξεργαστή και είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, καθιστώντας το πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Η τιμή του ανέρχεται στα $329 που είναι περίπου η ίδια τιμή με την τρέχουσα έκδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο (£ 319). Μπορείς να το παραγγείλεις από σήμερα και θα αποσταλεί τέλη του μήνα.

Apple Watch -Series 5

Το apple watch είναι παντού κι έχει κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, ενώ προβλήθηκαν και μερικές ιστορίες ανθρώπων που χρησιμοποιούν το apple watch. Στόχος είναι να γίνει καλύτερο για κάθε μέρος που επισκέπτεται ο χρήστης στην καθημερινότητά του.

Η μεγάλη νέα εξέλιξη με αυτή τη νέα σειρά είναι η προσθήκη μιας νέας, πάντα μόνιμης οθόνης Retina, ώστε να μπορείς εύκολα να δεις το ρολόι για να λάβεις γρήγορα μια ενημέρωση. Η νέα οθόνη LTPO είναι επίσης πιο αποδοτική, που σημαίνει χαμηλότερη άντληση της μπαταρίας – που σημαίνει ότι το νέο Apple Watch θα συνεχίσει να έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 ωρών.

Διαβάστε επίσης:

Οι υπάλληλοι της Apple ακούν τι λες στην Siri! (Προφανώς!)

Το άρθρο Αυτά είναι τα νέα iPhones που είδαμε στην παρουσίαση της Apple | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
νέα, apple, photos, τα νεα, apple, photos, παρουσιαση, tim, iphone, pro, ipad, watch, series, μωβ, σημαίνει, camera, lighting, effect, mono, night, video, videos, slow, εταιρεία, cpu, gpu, ματ, γκρι, max, super, hdr, vision, phil, update, fusion, chip, optical, image, macbook, site, netflix, design, ipop, ipad 2, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, ipad 3, αλλαγη ωρας 2012, ipop, χωρες, γυναικα, γωνια, δωρεαν, εικονες, ηνωμενο βασιλειο, ηχος, μωβ, φωτογραφιες, φωτογραφια, χρωματα, ωρα, cpu, hdr, αγορα, αρθρο, αλουμινιο, αποκαλυψη, απλα, γινει, γκρι, γυαλι, δυνατοτητα, ευκολα, υπαρχει, ενημερωση, εξελιξη, ερχεται, εταιρεία, εξυπνο, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, ηχο, λειτουργια, ληψη, μαυρο, ματ, ματι, μοντελα, μπορεις, νερο, παντα, οθονη, οκτω, περιβαλλον, ποιοτητα, πληκτρολογιο, ρολοι, συγκεκριμενα, σειρα, τιμη, τριτη, φυσικα, φορα, χρωμα, ωρες, super, chip, design, δωσεις, effect, εκπομπες, εννεα, phil, fusion, gpu, image, watch, camera, key, κομματι, λευκο, lighting, max, macbook, mono, netflix, night, optical, pro, series, σημαίνει, site, slow, tim, update, υλικο, videos, vision
Τυχαία Θέματα