Ο Σκουλός πήγε στους ΚουΚου και μίλησε για όλα!

14:16 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Καλεσμένος βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός στη Φωλιά των ΚουΚου το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για όλα. Απ’ το Greece’s Next Top Model μέχρι την οικογένειά του και τη σχέση με το παιδί του.

Στο reality μόδας τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον αυστηρό κριτή, αλλά στην πραγματική ζωή είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ειδικά όταν περιστρέφεται απ’ την κόρη του είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς!

Ο

Δημήτρης Σκουλός στη Φωλιά των ΚουΚου μιλώντας για την κόρη του, παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να είναι αυστηρός μαζί της και γίνεται «βούτυρο», ενώ ο ρόλος του «κακού» στο σπίτι ανήκει στη σύζυγό του Τζέλα.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης τον ρώτησαν εάν θα ήθελε με τη σύζυγό του ν’ αποκτήσουν κι άλλο παιδί, ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε πως θα ήθελε να έχει ακόμα πέντε παιδιά αν μπορούσε, ενώ είπε πως είχαν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα παλιότερα, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν μια ατυχή εγκυμοσύνη.

Παράλληλα, όμως, τόνισε πως θέλουν πολύ να κάνουν ένα ακόμα παιδί.

Τι είπε ο Δημήτρης Σκουλός στη Φωλιά των ΚουΚου για το GNTM;

Σχετικά με το Greece’s Next Top Model, ο Δημήτρης Σκουλός είπε πως οι φετινές διαγωνιζόμενες είναι…νίντζα και πολύ πιο αποφασισμένες σε σύγκριση με τις κοπέλες του πρώτου κύκλου του reality μόδας.

Χαρακτηριστικά, είπε πως «ψάχνουμε να βρούμε ποια τα πήγε χειρότερα σε κάθε δοκιμασία. Είναι φοβερές».

Ο κριτής του Greece’s Next Top Model έκανε λόγο για πολλές ανατροπές που θα δούμε στην πορεία των υποψήφιων μοντέλων σε κάθε δοκιμασία, ενώ όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει σχετικά με το εάν έχει ξεχωρίσει κάποια απ’ τα κορίτσια που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, είπε πως έχει ξεχωρίσει στο μυαλό του ήδη τρία αγαπημένα μοντέλα εντός του παιχνιδιού.

Δες ακόμα:

Ο Δημήτρης Σκουλός κάνει «zoom out» και μοιράζεται τις σκέψεις του με το iPop.gr!

Το άρθρο Ο Σκουλός πήγε στους ΚουΚου και μίλησε για όλα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκουλός, ΚουΚου,skoulos, koukou