Η πρεμιέρα του The Final Four και τα πειράγματα Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη

09:31 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Το «The Final Four» έκανε πρεμιέρα με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία υποδέχθηκε στο πλατό τους τρεις κριτές Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Κουινέλη. Η παρουσιάστρια και η Ελένη Φουρέιρα έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους, ενώ τα πειράγματα Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη ξεχώρισαν!

Αρχικά, η Ζέτα Μακρυπούλια

παρατήρησε πως υπάρχουν δύο Μιχάληδες στην κριτική επιτροπή κι αποφάσισε να τους ξεχωρίζει παίρνοντας αυτοκόλλητα απ’ το Ρουκ Ζουκ και κολλώντας τα πάνω τους!

Τα πειράγματα Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη

Στη συνέχεια η ίδια ρώτησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Πώς από εδώ;» με εκείνον να απαντά ότι ξαφνιάστηκε από την ερώτηση. «Έχω να σου πω ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά», της απάντησε, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να τον ρωτάει στη συνέχεια: «Τι προτιμάς, ένα καλό τραγούδι ή ένα καλό φαγητό;». Εκείνος απάντησε με βεβαιότητα πως θα προτιμούσε ένα καλό τραγούδι, όμως, εκείνη συνέχισε. «Και αφού είμαστε σε αυτό το θέμα, μαγειρεύω καλά ή μαγειρεύω εξαιρετικά;», είπε με το κοινό να την καταχειροκροτάει και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να της λέει πως μαγειρεύει καλύτερα απ όλους! «Μαγειρεύεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο έχω γνωρίσει». Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Φυσικά, τα πειράγματα τόσο ανάμεσα σε Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη όσο και ανάμεσα στους τρεις καλλιτέχνες- κριτές δεν σταμάτησαν εκεί!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε τη γνώμη του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, για τους τέσσερις αρχικούς συμμετέχοντες του «The Final 4», αλλά πριν προλάβει εκείνος ν’ απαντήσει, πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Κουινέλης και της είπε αστειευόμενος: «Αγάπη μου!».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι αυτό και του ζήτησε να μην επαναληφθεί αυτός ο χαρακτηρισμός στη σύντροφό του, με τη Ζέτα ν’ απαντάει πως δεν την πειράζει να την αποκαλεί ο Μιχάλης Κουινέλης «Αγάπη μου», όμως, ο Χατζηγιάννης είχε άλλη άποψη, λέγοντας: «Πειράζει εμένα».

Ποιοι είναι οι κανόνες του The Final Four;

Το «The Final Four» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί και έρχεται ν’ ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talent shows.

Το «The Final Four» ξεκινάει ανάποδα! Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα, που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».

Ένας από «The Final Four» θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ.

Δες ακόμα:

Παίκτης έριξε μπουνιά στον Σάκη Ρουβά στο The Voice | Video

Το άρθρο Η πρεμιέρα του The Final Four και τα πειράγματα Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα